Minden nő társra vágyik, hisz valljuk be, szeretnénk szeretni, szeretnénk tartozni valakihez…

Az esélyek az életben jönnek-mennek, s időről-időre felbukkan egy férfi, akiről úgy tűnik, talán ő lehet az Igazi.

De vajon te mivel lehetsz rá hatással? Mi a legvonzóbb tulajdonságod, amivel elbűvölheted a kiszemeltedet – mondjuk egy randi alkalmával?

Itt az ideje, hogy megtudd, mely tulajdonságod tesz vonzóvá és ellenállhatatlanná egy férfi szemében!

Kos (március 21. – április 19.)

Te aztán tudod, hogyan lehet utat találni a srácok szívéhez!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az intellektusodra támaszkodhatsz, és arra a remek képességedre is, hogy bármikor, bármiről képes vagy érdekesen eltársalogni mindig – így melletted soha nem fullad kínos csendbe egy randevú!

Bika (április 20. – május 20.)

Te vagy a csábítás királynője. Az önirónia valamilyen okból jól működik nálad, s ezt imádják a pasik!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ehhez társul még az a tény is, hogy csak olyan dolgokról beszélgetsz, amihez értesz is. Nem folytatsz üres locsogást, s ez csodálatos módon nem rettenti el a férfiakat, sőt: magabiztosságod kimondottan vonzó a számukra.

3 hiba, amit jellemzően elkövetsz a párkapcsolatodban – a csillagjegyed szerint

Ikrek (május 21. – június 20.)

Szabadságszerető lány vagy, s hihetetlenül imádnivaló – még akkor is, ha nálad időnként valahogy azt érezni: mindenkit szeretsz, de senki mellett nem tudsz elköteleződni…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melybõl nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a gyõzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerû, hisz néha egy-egy vereségbõl többet tanulhat az ember, mint egy gyõzelembõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindenesetre a férfiakat vonzod, ehhez nem fér kétség! Roppant szórakoztató vagy, aki mellett nem lehet unatkozni, ugyanakkor nagyon jó hallgatóság is, ha arra van szükség.

Rák (június 21. – július 22.)

Bájos vagy, ha az akarsz lenni – s elzárkózol a külvilágtól, ha ahhoz van kedved.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A férfiak automatikusan vonzódnak hozzád, mert nagyon kedves, gondoskodó személyiség vagy, akivel remekül lehet beszélgetni. Szereted, ha gyengéden közelítenek hozzád: a férfiaktól nem csak érzékiségre, sokkal inkább igaz szerelemre vágysz!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: