Nyilas (november 22. – december 21.)

Te aztán közvetlen egy lány vagy!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma rendkívül jó energetikai állapotba kerülhet, aminek következtében, szinte nem adódhat olyan feladat, amivel ne lenne képes megküzdeni. Ezen felbuzdulva, ma bátran tesztelje, tágítsa a határokat, ameddig csak lehet, hogy valóban kihozhassa a legtöbbet a napból! Eljött az ön ideje, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szereted meglepni magad körül az embereket, szókimondó, nagylelkű és megértő vagy. Mindezt a férfiak is nagyon vonzónak találják benned, ahogyan az őszinteségedet is – bár előfordulhat, hogy nem rólad mintázták a hűség és állhatatosság szobrát: lehet, hogy nem horgonyzol le sokáig egyetlen férfi mellett sem.

Szerdai Horoszkóp - Még ha fenntartásai is vannak az alternatív gyógymódokkal szemben, akkor is

Bak (december 22. – január 19.)

Kedves, jó természetű nő vagy, nyugodt és türelmes, aki ritkán idegeskedik.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon, könnyen kicsúszhatnak a kezébõl a dolgok, kedves Bak, ha elnagyolja dolgait, nem fordítva kellõ figyelmet a részletekre. Ezt elkerülendõ, legyen türelmes, mg, ha belül tombolni is lenne kedve, s szánjon rá annyi idõt, amennyit csak kell, hogy alaposan kidolgozza terveit, akkor ugyanis a nap végére, jelentõs sikereket érhet el!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a nyugalom és visszafogott elegancia az, ami roppant vonzóvá tesz a férfiak szemében, de az sem mellékes, hogy nem vagy éppen egy üresfejű liba…

Kicsit távolságtartónak tűnhetsz, pedig ez részedről nem más, mint elővigyázatosság. Miközben óvatosan tapogatózol, mindent alaposan megfigyelsz, így sokszor úgy tűnik, gondolatolvasó vagy: kitalálod még a partnered gondolatát is, amitől a férfi különlegesnek érezheti magát.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Fantasztikus személyiség vagy: bájos, mindig vidám, okos és szorgalmas lány, aki soha nem hazudik.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai egy igen mozgalmas napnak ígérkezik az életében, kedves Vízöntõ, amikor is, számos új emberrel, helyzettel találkozhat, s nagy eséllyel, talán egy olyan innovatív lehetõséggel is, amiben még nagy potenciál rejtõzhet, így tartsa nyitva a szemét, s csapjon le elsõként a dologra!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Lehet, hogy picit hiú vagy és szereted költeni a pénzt, de talán épp ezekért is, a férfiak igazi nőnek látnak téged, akiért  teljes szívvel lehet rajongani.

Halak (február 19. – március 20.)

Egy férfinak sem lehet oka panaszra, ha Halak nővel randevúzik: nyílt, barátságos és nagyon nőies lány vagy.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma végre körvonalazódhat, sõt, akár be is fejezõdhet valami, amin már régóta dolgozott, s élvezheti végre annak gyümölcsét. A siker csak akkor ér valamit, ha sikerül kellõképpen ki is élveznie az embernek, így ennek mentén, talán érdemes is lenne egy kisebb ünnepséget szervezni, ahol méltóképpen megülhetné családjával, barátaival eredményeit! Legyen büszke magára, kedves Halak, hisz minden oka megvan rá!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Úgy vonzod a férfiakat, mint a mágnes! Álmodozó, kicsit gyámoltalan viselkedésed arra ösztönzi a férfiakat, hogy óvjanak, segítsenek téged, s ettől ők is igazi férfinak érezhetik magukat melletted.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: