Rák (Június 22. – Július 22.)

Megijesztheted a Nagy Őt azzal, hogy megpróbálod megmondani neki, hogy hogyan kellene magát éreznie

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Rák, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az erőteljes intuíció érzése és az emberekben olvasás képessége nálad sok szempontból előnyes lehet, de a kapcsolataidban sok kihívást is tartogat. Túl gyakran és ösztönösen próbálod a saját érzéseidet kimutatni a partnered felé. Ráadásul sokszor megpróbálod neki elmondani, hogy milyennek kellene lennie (véleményed szerint), ahelyett, hogy csak hallgatnál és megkérdeznéd tőle, hogy hogyan érzi magát veled. Hagyd, hogy az embereknek saját érzelmei, és döntései legyenek tőled függetlenül!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-11-03

Oroszlán (Július 23. – Augusztus 22.)

Elriaszthatod a Nagy Őt azzal, ha megpróbálsz irányítani valamit, amit nem lehet irányítani

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Megszoktad, hogy ha a dolgokat a kezedbe veszed, akkor valami csodálatos jön létre a semmiből. De ezt még nem tudtad kamatoztatni a szerelmi életedben. Nehezen érted meg a tényt, hogy a szeretet nem ellenőrizhető, nem manipulálható és bár sok erőfeszítést teszel ennek érdekében, de ezzel csak megijeszted a partnereidet és nem hagyod őket lélegezni. Ne próbáld meg kontrollálni azt, amit nem lehet!

Szűz (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Elijesztheted a Nagy Őt azzal, hogy megfélemlíted magadat

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amint elégedett vagy egy kapcsolattal, az agyad úgy dönt, hogy itt az ideje, hogy millió érvvel álljon elő, hogy ez egy rossz ötlet, vagy miért kell elítélni a kapcsolatokat. Hiába van egy támogató partner melletted, neki nehézkes lehet, hogy ne sérüljön meg, amikor te azon gondolkodsz, hogy a kettőtök kapcsolata megéri-e azt, hogy együtt legyetek. Ne ezen agyalj, hanem foglalkozz a pároddal inkább!

Miért szereti mindenki ezt a 4 csillagjegyet?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: