Bak (December 22. – Január 20.)

Elüldözheted a Nagy Őt azzal, hogy a legrosszabbat feltételezed

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Bak, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Olyan praktikus és koncentrált vagy mindennapi életedben, ami nagyszerű a karriered és az életcéljaid szempontjából. De amikor szerelmes vagy, és a szerelemről van szó, akkor fatalista hozzáállást követsz, ami mérgező lehet a kapcsolatodra nézve. Ráadásul a partnereid látják ezt, és nem fognak próbálkozni tovább, ha nem javítasz azon, hogy a legrosszabbat feltételezed az emberekről.

Vízöntő (Január 21. – Február 18.)

Elriaszthatod a Nagy Őt azzal, hogy megpróbálod magadat védeni minden áron.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az, hogy véded önmagadat megakadályozhatja a kapcsolataidat. Sérülést szenvedtél a múltban és bár magaddal őszinte vagy, mégis vannak olyan kérdéseid, amelyeket mindig felteszel a másiknak, hogy biztonságosabbnak érezd magad. Amikor megpróbálsz önmagad lenni, és elszakítod magad másoktól, akkor magányos leszel, és még jobban megbántod a másik embert ezzel a direkt elválással.

Halak (Február 19. – Március 20.)

Elriaszthatod a Nagy Őt azzal, hogy azt feltételezed, hogy a dolgok egyszerűen csak úgy megoldódnak

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Halak. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nincs problémád a kapcsolatok kialakításával – a kedvességed és az együttérzésed mindig bevonzza az embereket. De ha a kapcsolatotok mélyebb lesz, akkor legszívesebben elszaladnál. Túlságos hajlamos vagy idealista kérdésekben inkább megfutamodni, és nem mered elismerni, hogy nem szállsz szembe a kapcsolatok elkerülhetetlen kihívásaival.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-13 - A mai napon, néhány apró változás igen nagy hatást gyakorolhat szerelmi életére

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: