Kos – februári szerelmi horoszkóp

februári szerelmi horoszkóp szerint számos társadalmi esemény lehetőségét jelzik a bolygók, amelyek elsősorban a munkádhoz köthetők. Ha még keresed a társadat, már február elején összehozhat a sors valakivel. Az új partner egyetlen “hibája”, hogy megbízható, amivel unalmassá teheti a bimbózó kapcsolatot. A február 11-i újhold, a Vénusz-Jupiter együttállás, és a retrográd Merkúr régi-új partnerrel hozhat össze téged. Az ilyen találkozásokból írják a nagy szerelemről szóló forgatókönyveket… Úgy tűnik, februárban nem kerülhet el a szerelem.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika – februári szerelmi horoszkóp

A Mars februárban is a jegyedben jár, és kellő energiát ad a csábításhoz. Bár az is igaz, hogy szükséged lesz némi időre, mire belemelegszel a teljes iramba. Uralkodó bolygód, a Vénusz a karrierben támogat és segít téged. Könnyen lehet, hogy munkahelyeden ismerkedsz meg valakivel, aki nagy hatással lesz rád. De még az is megtörténhet, hogy a főnöködbe szeretsz bele. Az új szerelem hosszan tartó lehet, de ehhez fontos, hogy féken tudd tartani az indulatokat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagjegyed elárulja, hogyan dolgozol fel egy szakítást – magadra ismersz?

Ikrek – februári szerelmi horoszkóp

Ha keresed még a párodat, nagyon sok lehetőséged nyílik az ismerkedésre februárban. A Merkúr retrográd miatt az is lehetséges, hogy a korábbi szerelem éled újra, melynek összekötője az intellektus volt. Egyre nyitottabb leszel a kalandokra. Az is lehetséges, hogy valami újat tanulsz, és ebben az iskolában, tanfolyamon veted magad az örömteli lehetőségek végtelen birodalmába. Szóval valójában csak rajtad múlik, megérint-e a szerelem. Most meg is állapodhatnál, de persze ahhoz némi állhatatosságra lesz szükséged…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák – februári szerelmi horoszkóp

Februárban leginkább olyan emberekhez vonzódsz, akik rejtélyesek, titokzatosak. Találkozhatsz olyan partnerrel, aki a felfedezetlen szerelmi örömök kincsesbányája lehet, de rábukkanhatsz olyasvalakire is, aki most még elérhetetlen számodra. Az intellektuális kapcsolatok most kevésbé érdekelnek, mert ebben a hónapban mély érzelmekre, intenzív fizikai érintésekre, törődésre vágysz. Más a helyzet, ha a tartós párkapcsolatban élsz, az ugyanis most meglehetősen problémás lehet. Legyél kitartó!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: