Nyilas – februári szerelmi horoszkóp

Könnyed, szellős kapcsolatra számíthatsz februárban. Neked a külsőség önmagában kevés, intellektuális partnerre vágysz, akit a szerelem bolygója, a Vénusz meghozhat számodra. Akár tartós is lehet ez az új kapcsolat, ha megőrzöd a tüzet. Mivel mindkettőtöknek alapvetően fontos a szabadság, az önállóság, a mély kötödés és elköteleződés nem biztos, hogy kialakulhat köztetek. Tudatosnak kell lenned, ha meg akarod tartani a párodat!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak – februári szerelmi horoszkóp

Az ötödik sorsterületen áthaladó megbízható Bika Mars összecseng a második életterületén áthaladó Vénusszal. Ha már van partnered, a bolygók tartós és háboríthatatlan szövetség lehetőségét jelzik köztetek. Ha még keresed a partneredet, hasonló gondolkodású társsal hozhat össze a sors, akivel hosszú távú kapcsolatra számíthatsz. A párkapcsolat ugyan lassan bontakozik ki, de később egyre inkább felpöröghetnek az események…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha mindent hátra hagyva elmenekülne?

Vízöntő – februári szerelmi horoszkóp

Február elsején a Vénusz is belép a jegyedbe, amitől egycsapásra vonzóbbnak érezheted magad. A február 11-i Vízöntő újhold szintén új kezdeteket, új lehetőségeket ígér, és te dönthetsz a kapcsolat szabályairól. A Vénusz-Jupiter együttállása garantálja a szerelmet, ha még keresed a társadat. A Szaturnusz szintén a jegyeden halad át, ezért most bizonyos felelősséget is vállalnod kell, de önszántadból teszed. A retrográd Merkúr jelentheti egy korábbi szerelem visszatérését, felbukkanását is.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak – februári szerelmi horoszkóp

Februárban inkább a színfalak mögött szeretnéd megélni a szerelmet. Előfordulhat, hogy most egyáltalán nem tudod eldönteni, mit is vársz a kapcsolatodtól. Ha párkapcsolatban élsz, nagyra becsüli a társadat, de ehhez az kell, hogy ő is ugyanolyan diszkréten kezeljen téged, mint te a a szerelmeteket. Ha még keresed a párodat, nem is biztos, hogy vágysz most társra. Valójában szívesen töltöd egyedül az időt a saját elfoglaltságaidra koncentrálva.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: