Oroszlán – februári szerelmi horoszkóp

Februárban a tartós párkapcsolatra fókuszálsz. A Vízöntő újhold, a Vénusz-Jupiter együttállás, a retrográd Merkúr és a Szaturnusz mind-mind ebben támogat téged. Valójában bármi megtörténhet. Ha régi párkapcsolatban élsz, új alapokra helyezhetitek a szövetségeteket. Ha még keresed a társadat, lehetséges, hogy megismerkedsz valakivel. Ebben az új kapcsolatban a felelősség szerepel az első helyen. Februárban az sem zárható ki, hogy régi partnered tér vissza hozzád merőben új szerepben.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz – februári szerelmi horoszkóp

Ha szerelemre vágysz, az ismerkedésre inkább a hónap végén nyílhat esélyed. Valószínűleg a munkahelyi gondok, vagy az egészséged köti most le jobban a figyelmedet. Viszont február második felében felébredhet a szerelem, a sz.xualitás iránti vágy a szívedben. A Vénusz bolygó szintén a szerelmet támogatja, ne lepődj meg, ha egyre inkább eluralkodnak benned az érzések. A Szűz telihold a hónap legvégén a párkapcsolat egyensúlyi helyzetét garantálja.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-05-25

Mérleg – februári szerelmi horoszkóp

A stabilitást hozza el számodra a február, már ami a szerelmet illeti. Hat planéta, köztük az újhold is, az ötödik sorsterületeden áll, a Vénusz-Jupiter együttállás a fogantatás esélyét is jelenthet. Ha már idősebb vagy, a gyermekeiddel, az unokákkal találod meg a közös hangot. A kapcsolataid ismét szárnyalhatnak. Az is lehetséges, hogy “visszatérsz” a gyermeki énedhez, megéled az élet valódi örömeit és boldogságát. Sok szeretetet adsz és kapsz is viszont.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió – februári szerelmi horoszkóp

A Mars és az Uránusz bolygók februárban még feszültté tehetik a párkapcsolatodat. Fontos lesz a tudatosság, a megegyezésre törekvés, hogy elkerüld a válást. Törődj minél többet az otthonnal, a társaddal, találjatok közös célokat, és akkor nem lehet baj. Ellenben, ha kívülről szerzed az örömöket, könnyen a saját csapdádba léphetsz. Ha még keresed a társadat, februárban inkább rövid életű, szokatlan felfedezésekre számíthatsz. A mostani kapcsolatok, amilyen gyorsan kezdődnek, olyan gyorsan véget is érnek. Ez még nem a megállapodás időszaka.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: