Az előttünk álló élet minden egyes részletét az úgynevezett Lélekszerződés foglalja magába. Ebben pontosan meg van határozva a születésünk ideje, helye és a családtagjai, aminek a tagja leszel majd. A születésedtől fogva, egészen a halálodig, minden egyes napod előre meg van tervezve, és ezt te saját magadnak alkottad meg még akkor, amikor lélek voltál.

Ennek értelmében tulajdonképpen szabadon választhatsz, megteremtheted saját magad számára az életedet. Nem könnyű kiválasztani, hogy milyen sors várjon ránk, de minden egyes földi élet egy-egy leckét tanít meg, ami elengedhetetlen a lelki gyarapodáshoz és fejlődéshez.

Szombati Horoszkóp 2020-10-10

Mikor úgy érzed, hogy pont jókor, jó személlyel találkoztál, az azt jelenti, hogy a Lélekszerződésed egy része beteljesedett. Annak ellenére, hogy a földi élet messzire sodorhat azoktól a lelkektől, akik fontosak számodra, meg van az esélye annak, hogy az életben újra egymásra találjatok.

A világ egy rendkívül rejtélyes hely, de ne feledd, semmi sem történik ok nélkül. Talán jobban el tudod fogadni a mostani életedet, ha tudod, hogy az egészet saját magadnak teremtetted azért, hogy a lelked egy magasabb szintre juthasson. Éld meg az életed napjait, hogy majd büszke lehess önmagadra, mikor befejezted a földi küldetésed.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: