Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszakában nagyon komoly változásokat érhetsz el magad körül, ha rugalmasan és kezdeményezően lépsz fel egy helyzetben. Most igencsak felpöröghetnek körülötted az események, ami nagy figyelmet, kitartást és koncentrációt igényel majd tőled. Ezzel azonban együtt járhat némi ingerlékenység is, amit muszáj lesz kezelned, különösen akkor, ha számodra fontos emberek vesznek körül.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hónap közepén viszont egy kisebb válsággal kell megküzdened, amit egy váratlan esemény, vagy hír okoz és amely azonnali beavatkozást igényel majd tőled. Fontos, hogy most nyitott és rugalmas legyél és ha kell, képes legyél elengedni bizonyos dolgokat egy rövid időre. Ha jól kevered magad körül a kártyákat, jó esély van arra, hogy mindez igen hamar csak egy sztori lesz, amit kellemes társaságban mesélhetsz el.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-12-21

A hónap végén provokációra, vagy intrikára számíthatsz egy olyan ember részéről, akitől mindez már eddig sem volt idegen. A jó stratégia most azonban az lehet, ha egyáltalán nem reagálsz az illető viselkedésére. Valószínűleg ez lesz az, amire nem számít és amely a legnagyobb sebet okozza neki, hiszen a célja éppen a figyelmed felkeltése lenne. Légy elegáns és győzz úgy, hogy még csak nem is teszel semmit!

Szűz – havi horoszkóp

A hónap elején a sors átírhatja egy tervedet, de neked nem szabad erre feszülten reagálnod. Gondolkodj most annyira rugalmasan, amennyire csak tudsz és tekints a változásra úgy, mint egy lehetőségre. Könnyen lehet ugyanis, hogy most derül ki, hogy valamire, amiről azt hitted, hogy lényeges része az életednek, valójában nem sok jelentősége van.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Szûz, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hónap közepén rád köszönt a béke és a harmónia időszaka, magadat vonzónak érezheted, amelyben nem kis szerepe lesz annak, hogy komoly sikert érsz el az életed egy fontos területén. Használd ki, hogy most neked áll a zászló és hozz ki minél többet az adódó helyzetből. Igyekezz a külsődre is jobban ügyelni és ne téveszd szem elől azt az illetőt sem, akivel már egy ideje izgalmas pillantásokat cseréltek egymással. Most a magánéleted terén is változás állhat be, hogy mekkora, az egyedül csakis rajtad múlik majd.

A hónap vége egy dilemma elé állíthat, útelágazáshoz ér az életed. Az, hogy most merre indulsz tovább, komoly hatással lehet a további életedre és érintheti a munkádat, de a magánéletedet is. Ne feledd azonban, hogy nemcsak két irány van előtted. Dönthetsz úgy is, hogy megtartod a régi életedet és nem változtatsz. Végül is nem kell minden előtted kinyíló ajtón bemenni.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-12-16

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első időszakában, amikor csak teheted, összpontosíts önmagadra, a vágyaidra, a céljaidra. Ez az időszak számvetésre késztethet és arra, hogy áttekintsd, mi az, amit meg szeretnél még valósítani az életben. Ezekben a napokban egy lehetőség, amely felsejlik előtted elsőre ijesztőnek tűnhet, de ez ne szegje kedvedet. Ha nagyot akarunk dobni, akkor néha radikális eszközökre is szükségünk lehet és ez most talán a magánéletedre is igaz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hónap közepén bizonytalan helyzet adódhat körülötted és sok múlhat azon, milyen módon tudod kezelni a váratlant. Most olyan helyzetben kell majd döntened dolgokról, amelyben nem áll a rendelkezésedre elegendő információ, így szükséged lehet a megérzéseidre is. Hallgass a szívedre, az nem fog megcsalni!

A hónap végére viszont minden kisimul körülötted. Ezekben a napokban szinte megvilágosodsz és talán nem is érted meg, hogyan tarthattál annyira az események negatív kimenetelétől. Ezek a napok kifejezetten alkalmasak arra, hogy érzelmi életet élj és arra is, hogy közelebb hozd magadhoz a szeretteidet. Ha van egy elvarratlan érzelmi szálad, most csomót köthetsz arra is. 

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap eleje nyugtalanságot és feszültséget hozhat az életedbe és elképzelhető, hogy lesz olyan terved, programod, melyet módosítanod kell a külső körülmények változása miatt. Légy rugalmas és mindig legyen egy B-terved, amit használhatsz. Ezekben a napokban pozitívum lehet viszont, hogy valaki közelebb kerülhet hozzád és megmutathatja, mennyire fontos is vagy számára. Ne feledd, minden rosszban van valami jó is!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hónap közepe fontos híreket hozhat, amely pénzügyi lehetőséget, gyarapodást, vagy szerencsét jelent az életedben. Ezekben a napokban előkerülhet valami, amit elveszettnek hittél és ez lehet egy tárgy, személy, de előfordulhat az is, hogy egy érzés talál rád ismét, amelyben régóta nem volt részed. Nagy szükséged lehet most a koncentrációra, hogy a legtöbbet hozd ki a körülötted kialakuló szituációkból.

A hónap végén viszont ismét önmagad lehetsz, a feszültségek eltűnnek és neked lehetőséged lesz arra, hogy többet foglalkozz önmagaddal és azzal, aki a legfontosabb számodra az életedben. Jó alkalom ez egy kis tervezgetésre és néhány izgalmas találkozásra is. Légy készenlétben, mert ezekben a napokban megszülethet elmédben egy gondolat, amely fontos változások kiindulópontja lehet a közeljövőben. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: