Rák

Egy kicsit felfordul a lelki állapotod és nem fogsz olyan egyszerűen megélni dolgokat, amelyeket alapvetően jól viselsz. Ez elég egyértelművé válik a környezeted számára és meg fogja osztani a társaságot. Nem mindenki lesz veled türelmes az érzelmi viharod tekintetében, de vannak, akik támogatnak majd. Próbálj meg az esetek legnagyobb részében higgadt maradni, hogy ne találjanak fogást rajtad.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Számíts arra, hogy egy ismerősöd segítségért fog folyamodni hozzád. Ez lehet bármi az anyagitól kezdve egy gesztus teljesítéséig. Nem kell, hogy azonnal vajszíved legyen. Hallgasd meg, hogy mit szeretne, majd döntsd el, hogy neked származik-e belőle valami hátrányod vagy sem.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Új emberekkel ismerkedhet meg ma, kedves Oroszlán. Ez az új ismeretség nem csak kellemes idõtöltést, hanem akár életének megváltozását, új érdeklõdési területet, esetleg új munkát is hozhat az életébe, ha elég nyitott a változásra. Ne rettentse el az ismeretlen terület, hiszen elméje rendkívül nyitott, s hamar képes lesz alkalmazkodni egy szokatlan környezethez.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-10-18

Szűz

A szervezeted felhívja a figyelmedet rá, hogy ideje volna lassítanod. A munkát és az otthoni helytállást együtt egy kicsit túlpörgetted az elmúlt időszakban, és ha nem akarod a következő hetet ágyban, párnák közt eltölteni, akkor jobban teszed, ha a következő két napot pihenéssel és magad kényeztetésével töltöd. Az aktív pihenés is jó ötlet, a lényeg, hogy ki tudja kapcsolni és kizökkenj a hétköznapok zűrzavarából.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: