Mérleg

Egy befejezetlen ügy maradt rád, ami nem hagy nyugodni. Pihenés ide vagy oda, ezt el kell intézned, mert helyetted senki nem fogja. Tudd le a szükséges telefonhívásokat is, hogy azok sem maradjanak már függőben. Arra is alkalmad lesz, hogy egy új kereseti lehetőségről tájékozódj. Ez az időszak úgy tűnik, hogy aktívabb lesz, mint tervezted.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Egy érdekes időszak vár rád, így ne hagyd, hogy bárki is keresztülhúzza a számításaidat. Olyan régóta szervezed a programjaidat, hogy a szíved szakadna meg, ha dugába dőlne az egész. A kitartásod meg fogja hozni a gyümölcsét és egy igazán élményteli két napot hagyhatsz a hátad mögött. Pénzügyekkel kapcsolatos döntéseket halaszd a következő hétre.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-05-07

Nyilas

A közeljövőben lesz időd végre olyan dolgokkal foglalkozni, amiket egy ideje már halogattál és nagy odafigyelést igényelnek. Az otthonod alakítását, új holmik vásárlását, fontos dolgok beszerzését is iktathatod mostanra. Ne aggodalmaskodj a kiadások miatt, hamarosan ugyanis nagyobb bevétel ütheti a markodat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: