Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma rendkívül sok mindennek érhet a végére, kedves Oroszlán, amennyiben, szokásához híven, kellõképpen meghajtja a munkát, ugyanakkor, mindenképen szenteljen idõt most a kikapcsolódásnak is, melyet a leginkább családi körben lenne érdemes keresnie. Amennyiben van gyermeke, most õ lehet a leginkább tökéletes társaság!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Elkerülik a problémák. Ha a párkapcsolata korábban zátonyra futott volna, akkor se búslakodjon, mert egy sokkal jobb vár önre. Élvezze a gasztronómiai élményeket, amelyeket időről-időre alkalma lesz megtapasztalni.
Csak túl későn fog tudatosodni önben, hogy más döntést kellett volna hoznia. Sajnos már nem tudja helyrehozni a hibáját, de annyit azért megtehet, hogy tanul belőle, így a jövőben nem fogja újra elkövetni.
Vesse be mindent szakácstudását, hogy felejthetetlen legyen ez a vacsora. Legyen ez egy fantasztikus esemény mindkettejük számára.
Kapcsolódjon ki és pihenjen sokat. Olvasson egy könyvet vagy nézzen meg egy mozifilmet.

Szombati Horoszkóp 2022-03-26

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma meglehetõsen sokan számíthatnak majd önre, kedves Szûz, így igencsak mozgalmas napnak nézhet elébe, ugyanakkor, rendkívül élvezheti is most, ahogy mindezért körülrajongják. Ne hárítsa, hanem fogadja az elismerést és a bókokat, hisz valóban kivételes és kreatív, ahogyan állítják, aki megérdemli, hogy megbecsüljék!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mutassa meg mindenkinek, hogy mire képes és nyújtsa a maximumot. Észre fogja majd venni, hogy a környezetében lévőknek feltűnnek majd az erőfeszítései és, hogy megkettőzött erőbedobással dolgozik. Megeshet, hogy olyanok figyelmét is magára vonja majd, akik negatívan állnak önhöz, de ne foglalkozzon velük.
Nyilván nem szeretné az egész napját a munkahelyén tölteni, de ezúttal fel kell áldoznia a szabadideje egy részét, mert csak így kerülheti el a jövőbeli problémákat.
A friss levegőtől garantáltan jobban érzi majd magát, főleg, ha lefekvés előtt sétál egy nagyot a szabadban. Észre fogja venni, hogy sokkal jobban kipiheni majd magát.
Úgy érzi, hogy túl magas elvárásoknak kell megfelelnie. Meg kell húznia bizonyos határokat, mert ha nem teszi, akkor ön fog rosszul járni.

 

Így flörtölnek a csillagjegyek!

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma hajlamos lehet igencsak sokat rágódni bizonyos dolgokon, melyek nem biztos, hogy annyi figyelmet igényelnek, mint amennyit, maximalizmusától hajtva, nekik szentel. Higgye el, sokkalta kevesebb erõfeszítéssel is elérheti, amit szeretne, s még így is bõven túltehet másokon, ne pazarolja hát feleslegesen energiáit!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Még ha fenntartásai is vannak az alternatív gyógymódokkal szemben, akkor is legalább adhat egy esélyt nekik. A természetes összetételű stressz elleni szerek segítségével sokkal nyugodtabban pihenhet. Ne féljen kipróbálni az új dolgokat is.
Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.
Ha túlságosan fáradt ahhoz, hogy felvegye a versenyt a riválisával, akkor hagyja rá a dolgot, mert ő is elég hamarosan elfárad majd.
Próbálja kis a squash-t, vagy más hasonló jellegű sportot. Észre fogja venne, hogy teljesen feltölti az energiáit.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

A mai nap, már igen korán a kikapcsolódásról, a barátokról és a szórakozásról szólhat, aminek már éppen ideje is lehet, hiszen jellemzõ, hogy sokat és keményen hajt. Ne aprózza hát el a pihenést sem, kedves Skorpió, s, ha még szükséges is elõtte lefutnia néhány kört a kötelezõkkel, akkor is mielõbb huppanjon le kényelmesen, dõljön hátra, s fuss át fejben, mi-mindent szeretne csinálni, majd pontról-pontra, váltsa is valóra terveit!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ön is csak ember, így egyáltalán nem meglepő, hogy időnként nem rendelkezik a szükséges tudással és a kellő információkkal egy-egy döntés meghozásához. Nincs abban semmi megvetendő, ha ilyenkor egy barátjától, vagy egy szakembertől kér segítséget. Ha így tesz, akkor végül megnyugodhat és visszatér a rég elveszett béke is a lelkébe.
Úgy fog tűnni, hogy a családja titkol valamit ön előtt. Ne félje megkérdezni, hogy miről van szó.
Meglehet, hogy már túl hosszú ideje próbálja elérni, hogy a főnöke végre felfigyeljen önre, de végül rádöbben majd, hogy nem éri meg az erőfeszítéseket a dolog.
Jobban jár, ha nem vesz részt olyan tevékenységekben, amik komoly kockázattal járnak.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: