Kos

03.21 - 04.19
Rögtön hétfőn 3 égi esemény is hatással van a jelenedre és a jövődre. Ez egy szerdai Mars-Plútó kellemetlen fényszög szerint kellemetlenül érint téged. Jól tennéd, ha nem görcsölnél rá erre. Inkább koncentrálj a Karácsonyra! Készülődj jó kedvűen! Tegyél be karácsonyi zenét, és párologtass szegfűszeg illóolajat! Ettől garantáltan felderülsz. Csütörtöktől a föld elem dominanciája békés hangulatot hoz. Pont jókor. Kicsit lelassulsz, elnehezedsz. És előjön belőled a gourmand, aki értékeli a finomságokat…

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma könnyen a hatalmába kerítheti a pesszimizmus, kedves Kos, vagy legalábbis, minden poharat félig üresnek lát, nem pedig félig telinek. Az is elõfordulhat, hogy úgy érzi, mintha folyton csak körbe-körbe menne. Bármelyikrõl is legyen szó, higgye el, nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek tûnik, csupán csak arról van szó, hogy kissé túlterhelt mostanában. Pihenjen egy kicsit, s meglátja, holnap máris derûsebben ébred majd!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

04.20 - 05.20
Amennyiben hétfőn dolgozol, semmin ne lepődj meg! A Jupiter – Szaturnusz együttállása fordulópontot jelez a munkádban, vagy a pozíciódban. Az is előfordulhat, hogy nem érint téged közvetlenül, hanem a felettesedet, és rajta keresztül téged. Bármi történik, ne kapkodd el a reagálást! Jönnek az ünnepek. Van időd átgondolni az egészet, és majd jövőre válaszolsz. Nem kizárt, hogy addigra más is változik. A Karácsonyod nyugodtnak ígérkezik nyugodt fényszögeknek köszönhetően. Szeretettel a szívedben ünnepelj!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

05.21 - 06.21
A hétfői Jupiter – Szaturnusz együttállása igazi égi ajándék számodra. Transzformáció zajlik kívül és belül egyaránt. Ettől mindent jobb fényben látsz. Visszatér a lelkesedésed és a kreativitásod. Azonban egy barát csalódást okozhat szerdán egy csúnya konstelláció szerint. Ne engedd, hogy ez elrontsa az ünnepi hangulatot! A hosszú hétvége elején kissé elnehezülsz. Ez köszönhető a jó ételeknek. Ha nem akarsz sokat hízni, akkor egyél sokszor keveset! Vasárnap könnyebbnek fogod érezni magad…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

06.22 - 07.22
Szeretnél már a karácsonyi készülődésre fókuszálni. Semmi máshoz nincs kedved, mint lakást díszíteni, finomakat sütni, ajándékot csomagolni. De a bolygók szerint nem teheted meg, mert dolgoznod kell és/vagy folyton megtalál valaki, aki tőled várja a megoldást. Egy szerdai puskaporos hangulatú konstelláció szerint felrobbansz. Miért hagynád, hogy bárki megmérgezze a meghittséget? Kivételesen a te dolgod élvezzen prioritást! Legyen ez a karácsonyi ajándék magadtól magadnak! Be se kell csomagolnod.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napot érdemes önmaga fejlesztésére, képességei kibontakoztatására, vagy éppen, kreativitása megélésére fordítania, amennyire csak teheti, kedves Rák, annál is inkább, mert hosszútávon is hasznát veheti majd annak, ha most így cselekszik!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: