Nyilas

11.22 - 12.21
Nem érted, de érzed, hogy valami van a levegőben. Nem szükséges, hogy pontosan definiáld. Elég, ha engeded, hogy szárnyára kapjanak az új szelek. Szerencsére te szereted a változást. Azok járnak rosszul, akik mereven ragaszkodnak a régihez. Szerdán lesz egy ronda fényszög az égen, ami arra int, hogy vigyázz a pénztárcádra, mert valaki, vagy valami meglékelheti! Csütörtöktől a Karácsonyhoz méltó békés konstellációk békés hangulatot hoznak. Itt az ideje jókat enni, inni, élvezni az ünnepi lakomát…

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap kiváló lehet az informálódásra, tudásának gyarapítására, vagy éppen, bizonyos dolgok elsajátítására, így érdemes ez irányba orientálódnia, kedves Nyilas, különösen, hogy a ma elsajátítottak hamarosan akár jelentõs szerephez is juthatnak szakmai elõmenetelében, életében! Kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

12.22 - 01.19
Azzal indul a heted, hogy hajnalban a Merkúr, délelőtt a Nap lép be a Bakba. Ezzel elkezdődik a te hónapod, és közeleg a születésnapod, na meg a Karácsony. Ettől duplán ünnepi hangulat lesz úrrá rajtad. Ebbe rondíthat bele egy szerdai Mars-Plútó fényszög. Egyik rokonodnak sikerül elefántként viselkednie. Nem kéne meglepődnöd, hiszen ismered. Mégis sokkolhat a faragatlansága. Gyorsan lépj túl rajta! Szerencsére csütörtöktől 3 napon át szuper fényszögek lesznek az égen, és elsimítanak mindent.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így reagálnak a csillagjegyek a világjárványra. Te ilyen vagy?

Vízöntő

01.20 - 02.18
Mesés metamorfózison mész át. A hétfő esti Jupiter – Szaturnusz együttállása a Vízöntőben életedben először és utoljára grandiózus esemény. Engedd el a fantáziádat! Kizárólag azok a nagyszerű változások találhatnak rád, amiket el tudsz, el mersz képzelni. Karácsony előtt ez jó eséllyel sikerülhet. Az égi folyamatok pont a kezedre játszanak. Élj vele! Vigyázz, mert csütörtökön délelőtt még lesz egy kis feszültség, de estére elillan minden rossz! Békésnek látszik a Karácsony, ami most a legszebb ajándék.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap, kissé nehezen tudhat objektív maradni, kedves Vízöntõ, különösen, ha egy olyan szituációba keveredik, melyben érzelmileg maga is érintett. Ha néha le is tér ez által a helyes útról, arra azért mindenképpen törekedjen, hogy semmiképpen se essen túlzásokba.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

02.19 - 03.20
Úgy érezheted, hogy kicsúszott az irányítás a kezedből. Minden megy a maga útján. Nem kell nagy döntéseket hoznod, nem kell senkit megmentened. Kezdesz unatkozni. Talán itt az ideje önmagaddal foglalkoznod. És a megérdemelt pihenést is napi rendre emelned. Még jó, hogy csütörtöktől kimondottan harmonikus fényszögek lesznek az égen. Ez garantálja, hogy harmonikus lesz a Karácsonyod. Lazíthatsz, és élvezheted a finomságokat. Naná, hogy vasárnap egyik rokonod előáll valami hajmeresztő ötlettel…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: