Az október 18-i héten, a Plútót és a Szaturnusz bolyót követve a Jupiter és a Merkúr is elindul előre, s végre egyre jobb lehetőségeket jeleznek mindenkinek. Heti horoszkóp következik a harmadik októberi hétre.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Ezen az októberi héten a párkapcsolat területén számíthatsz kedvező változásokra. A heti horoszkóp és a bolygók szerint, ha volt is valami félreértés köztetek, ezt most alig kell megbeszélni, mert mindketten tudjátok, hogy miben hibáztatok. A Jupiter és a Mars bolygó nagyon kedvező fényszöge igazi boldog periódust jelez, a Vénusz pedig külföldi utat mutat. Fantasztikus fejlemények várhatóak a napokban, szóval kalandra fel!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Ezen a héten nagyon eredményesen végezheted a munkádat. Ami eddig akadályozott, például egy kibírhatatlan kolléganő vagy főnök, vagy bárki, aki miatt nem sok kedvet éreztél bejárni, hamarosan távozik a posztjáról, s te fellélegezhetsz. Az elmúlt hetek keményen próbára tették az idegeidet, és kicsit a párkapcsolatodat is szétzilálták ezek a fájó események. Végre kipihenheted magad, méghozzá a párod karjaiban…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Az elmúlt hetekben, hónapokban elakadt feladatok végre elindulhatnak előre. A megújulás energiái főleg a párkapcsolatot érintik. Ezt a hétvégét vidám baráti körben töltheted, ami visszahozza az életkedvedet. S ha még keresed a partneredet, az is lehetséges, hogy az egyik barátod egészen más szemmel néz rád, mint a többiek… Ha vannak jogi ügyeid, most azokkal is áttörést érhetsz el. Váratlan kiadás viszont bosszúságot okozhat…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Itt lehet az ideje annak, kedves Ikrek, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Az otthon területén hoznak megújulást a bolygók. Az is lehet, hogy vásárolsz néhány új holmit, amire már nagy szükséged volt. Bürokratikus ügyekben viszont kalamajkát jelez a horoszkóp, amit megelőzhetsz, ha átnézed a számlákat, a papírokat. A párkapcsolatban ragadd magadhoz a kezdeményezést, mert most bármire rá tudod venni a párodat. Ha eddig nem éltetek egy fedél alatt, a hét végén napirendre kerülhet az összeköltözés kérdése is.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: