Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Nagyon lelkes és boldog leszel egész héten, hiszen az égiek mindenben támogatnak most téged. A Vénusz a Nyilas jegyében jár, és jelzi a mindent elsöprő szerelmet, ami mostanság indulhat el az életedben, persze csak akkor, ha még keresed a tárdadat. A Merkúr előre indulása szintén ezt erősíti: úgy tűnik, mostanában találsz rá az igazira. A karriertervekkel viszont lassíts kicsit. Egyelőre nem minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd, de ez nem jelenti, hogy rossz úton jársz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Megérdemelt sikert jeleznek a bolygók. Olyan energiabedobással dolgozol ezen a héten, ami ismeretlen a többiek számára, és ezt most értékelik is. Hamarosan feljebb léphetsz a ranglétrán. Lehetséges, hogy hagyatékkal kapcsolatos ügyeket kell megbeszélned, ne legyél szégyenlős, mert nagyon is rászolgáltál ezekre a javakra. A régi barátságok tovább mélyülnek, sőt, talán az egyikről kiderül, jóval több már, mint szimpla barátság…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Kalandos időszakot jeleznek a bolygók, még az is lehet, hogy utazol ezen a héten. Ha keresed a párodat, külföldön ismerkedhetsz meg valakivel, vagy itthon külföldi illetőségű partnerrel. A Vízöntő Szaturnusz jelzi, hogy sok változáson történik veled mostanság, megkomolyodsz, és hajlandóságot érzel az elköteleződésre is. A bolygók és a horoszkóp azt mutatja, hogy a mostani párod mellett végre megtaláltad azt az egyensúlyt, amit mindig is kerestél. Igazán boldog időszak következik az életedben.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Október 18-án, hétfőn a Jupiter elindult előre, és jelzi, hogy mindaz, amiben eddig elakadást tapasztaltál, szinte egy csapásra megoldódik. Kiegyensúlyozott periódus következik számodra, mely mindenféle kapcsolatodat érinti. A Vénusz bolygó munkahelyi sikereket jelez, mindenki csodálattal nézi a szárnyalásodat. Nem mondhatjuk, hogy anyagias természetű lennél, de most sokra értékeled, hogy az anyagi ügyeid is végre rendeződnek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: