Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Néhány szerencsés találkozót és üzleti ügyet jelez a Merkúr és a Jupiter bolygó számodra ezen a héten. Elképzelhető, hogy külföldi személlyel ismerkedsz meg, s ebből a kapcsolatból valójában bármi lehet, még az sem zárható ki, hogy az ismerkedés nagy szerelemmé mélyülhet idővel. Ha párkapcsolatban élsz, érzelmi problémáidat egészen új megvilágításban látod mostantól, és egyik barátod segítségével a megoldásra is rátalálsz. De ettől kezdve már ne avass be senkit a titkaidba…

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

A munkád, az elmúlt hét káosza után, rendeződni látszik ezen az októberi héten. Ha volt egészségügyi panaszod, végre az is megszűnik. A szerelemben viszont kisebb csalódás érhet. Fontos, hogy a történteket reálisan lásd és gondold át: vajon te miben hibáztál? Amíg nem tudod a választ, semmiképp se hozz végleges döntést! A pénzügyekkel kapcsolatban is feszültségre kell számítanod, itt is halogasd a döntést, amíg csak lehetséges, mert most még nem látsz teljesen tisztán.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

A Mars és a Jupiter bolygó támogató fényszöge nagy boldogságot jelez számodra. Akár eljegyzésre, összeköltözésre, családalapításra is sor kerülhet a napokban. A nagy örömöt ugyanakkor feszült helyzetek előzhetik meg. Próbálj meg felülemelkedni ezen, és ne engedd, hogy beárnyékolja a boldogságodat egy később jelentéktelennek tűnő hatalmi harc. Pihenj lehetőség szerint minél többet, mert így a stresszt is elkerülheted, vagy könnyebben levezetheted.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Anyagilag nagyon kedvező időszak elébe nézel akár már ezen az októberi héten is. Régi álmodat valósíthatod meg, és lehetséges az is, hogy megtalálod végre álmaid otthonát. Használd ki ezt a remek időszakot, és ne tétlenkedj! Romantikus szerelmi kalandot is jeleznek számodra a bolygók, de a munka miatt alig jut időd a randevúkra. Meglepő módon most mégis épp ez a ritka találkozás mélyíti el köztetek az érzelmeket!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: