Oroszlán (július 23 – augusztus 23) heti horoszkóp

Nehezen tudsz egy valamire figyelni, legszívesebben csak pihennél egész héten, és elvonulnál a világ elől. Nem örülsz, ha ezen a héten szerepelned kell, pedig általában szereted, ha körülvesz a figyelem.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Kevés embert engedsz ezen a héten igazán közel magadhoz. Ha valakivel mégis így teszel, akkor az illető tényleg sokat jelenthet a számodra.

Napi horoszkóp január 8. szerda – Nagyon vigyázz ma magadra, mert nagy baj érhet!

Karrier: Gyorsabban oldasz meg feladatokat, mint bárki hinné, és a kollégáidat lenyűgözi a pontosságod, te azonban már érzed magadon a fáradtság jeleit.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23) heti horoszkóp

Szereted az ellenőrzésed alatt tartani a dolgokat, azt viszont nem szereted, ha valaki téged tart az ellenőrzése alatt. Úgy érzed, nagyobb szabadságra van szükséged ahhoz, hogy szabadon alkothass.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Ideje pontot tenned egy kérdés végére, ami kimondatlanul is köztetek feszül. Lehet, hogy egy kis vitát vállalnotok kell a béke kedvéért.

Karrier: Ha megkötik a kezedet, és a szabályokat kell követned, nem biztos, hogy olyan megoldást találsz a felmerülő helyzetekre, mint amilyenre szükség van. A kreativitásodat kell most csatába küldened.

Vasárnapi Horoszkóp 2023-09-10

Mérleg (szeptember 24 – október 23) heti horoszkóp

Nem tudod, kiben bízhatsz meg, és ki az, aki csak rajtad keresztül akar előre jutni. A héten sokat szoronghatsz akkor is, amikor boldog vagy, mert félsz, hogy valaki elveszi tőled ezeket a boldog pillanatokat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Igazi érzelmi hullámvasútra ülhetsz ezen a héten, de végül minden jól alakul. Fogalmazz világosan az érzéseiddel kapcsolatban.

Karrier: Óvakodj azoktól, akik csak sok energiát és munkát várnak tőled, az viszont nem derül ki, hogy mindez hogyan fog megtérülni. Ne aprózd el a tehetségedet.

Skorpió (október 24 – november 22) heti horoszkóp

Kicsit zavart lehetsz a héten, összefolynak a napok, megfeledkezel időpontokról, de szerencsére mindez nagyobb gondot nem okoz majd. Próbáld azért egyben tartani a dolgaidat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Úgy érzed, éppen akkor fogy el a lelkesedésetek, amikor a legnagyobb szükségetek lenne egymés támogatására. Ha már nem hisztek őszintén a dologban, nehéz napok várnak rátok.

Karrier: A héten olyanokkal is együtt kell működnöd, akikkel talán nem szívesen teszed, de a karriered érdekében mégis gyümölcsöző lehet ezt az utat választani.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: