Nyilas (november 23 – december 21) heti horoszkóp

Úgy érzed, mindig rajtad csattan az ostor, és azt is kezded unni, hogy te töltöd be a villámhárító szerepét a családban. Lehet, hogy itt az ideje hagyni, hogy maguktól alakuljanak a dolgok.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Vannak dolgok, amiket nem lehet elkerülni, bármennyire is szeretnéd. Mindenkinek könnyebb lesz, ha szembenéztek ezekkel, nem menekültök előle.

Karrier: Fontos feladatot bíznak rád, és tudod, sok múlik azon, hogy hogyan teljesítesz. Adj bele mindent, hogy a legjobb formádat hozhasd.

Bak (december 22 – január 20) heti horoszkóp

Rosszul érzed magadat, amiért az utolsó pillanatig halogattál valamit, most pedig mégsem tudod elkerülni, és a kapkodás miatt minden mással is csúszhatsz. Főleg akkor kellemetlen ez, ha ígéreteket is tettél valakinek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Ne akard ráerőltetni az érzéseidet valakire, aki nem tudja viszonozni őket. Te is boldogabb leszel, ha olyannak adod a szíved, aki értékelni is tudja azt.

Karrier: Nem könnyű most a munkádra koncentrálni, mégis ezt kell tenned, hogy meg tudd előzni a nagyobb gubancokat.

Heti horoszkóp október 11-től 17-ig: a Halak újra szerelmes, a Kos biztató jelet kap

Vízöntő (január 21 – február 19) heti horoszkóp

Ha nem is tudsz a héten mindent megtenni, amit elvárnak tőled, ne dobd be a törülközőt, és tegyél legalább annyit, amennyit tudsz, hogy később kevesebb dolgot kelljen bepótolnod.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Sok múlik most azon, hogy te hogyan viselkedsz egy adott helyzetben. Legyél őszinte, még akkor is, ha félsz, hogy ez nem fest túl jó képet rólad.

Karrier: Néhány komolyabb kihívással is szembe kell nézned ezen a héten, amelyektől tarthatsz is egy kicsit, de végül minden feladatot sikerül megoldanod.

Halak (február 20 – március 20) heti horoszkóp

Érzed, hogy valaki elhallgat előled valamit, és ez azért bosszant, mert megfoszt téged attól a lehetőségtől, hogy magad alkoss véleményt. Úgy érzed, jogod van tudni, mi történik körülötted.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Aki igazán szerelmes, az néha őrült dolgokra is képes. Ha a külvilág rosszallóan is csóválja a fejét, ne hagyd, hogy kedveteket vegye, amíg ti boldogok vagytok egymással.

Karrier: Ha együtt dolgozol valakivel, ne hagyd, hogy csak maga söpörje be az érdemeket. Ne legyél törtető, de azért maradj határozott.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: