Szerelmi oroszlán horoszkóp 

Nem keresed ugyan a bajt magadnak, ám megeshet, hogy valaki megdobogtatja a szívedet, és nem a partnered lesz az. Ez bizony izgalomba hoz, kivirulsz, s a fejedet is elveszítheted kissé. Dönts okosan, hisz van mit keresned a stabil kapcsolatodban. igaz? 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon, komoly feladatok várhatnak önre, melyek elvégzése nem lesz egyszerû, viszont annál fontosabb szakmai elõrelépéséhez. Ha szükséges, kérjen segítséget! Inkább egy közösen elért siker, mint egy magányosan megélt kudarc. Legyen bölcs, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelmi szűz horoszkóp

Ha pórázt akasztasz kedvesed nyakába, azzal magadnak ártasz. Megrémülhet, hisz aligha adott okot a féltékenységre. Ne futamítsd meg. Áramoljon a szeretet feltételek és egyoldalú szabályok nélkül. Ne birtokolj, csak szeresd úgy, ahogy az számára a lehető legkedvezőbb. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Meglehetõsen nagy zûrzavar uralkodhat ma a fejében, kedves Szûz, ráadásul ez nem csak önnel lehet így, hanem bizony, mások reakcióiból is nehéz lehet majd kiindulni. Ilyen bizonytalan körülmények között a legjobb, ha csakis olyan dolgokkal foglalatoskodik, amelyek esetében, nem nagy gond, ha hibázik. Tartson ki, talán a holnap már jobb lesz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2023-11-11

Szerelmi mérleg horoszkóp 

Légy aktív, de ne kapkodj! Nagy döntésekben ne sürgesd a kedvesedet, tudja Ő, mi a jó neki és neked. Összeszedettségre lesz szükség ahhoz, hogy a kapcsolatotok harmonikus maradjon. Képesek vagytok olyan megállapodásokat kötni, melyek kölcsönösen jók mindkét fél számára. 

Szerelmi skorpió horoszkóp 

Minden esetben két ember felelős azért, hogyan alakul egy kapcsolat. Ne dönts egyedül, s neki se hagyd ezt. Tervezzétek és szervezzétek együtt a közös életeteket, a közös feladatokat. Fontos a stabilitás, az őszinteség, ezét is közösen tegyetek meg mindent, így a csalódás kizárva. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: