Kos

Lélekmelegítő pillanatoknak leszel részese, az intimitás új formáit ismerheted meg, tán sosem volt hasonlóban részed! Kedvesed a tenyerén fog hordozni, szeretete őszinte és mély lesz. Csak teret kell engedned a vágyaidnak, s Ő máris ott terem és lesni fogja minden kívánságodat.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma egy kis romantika lesz terítéken, kedves Kos, legalábbis, ha önön múlik. A tavaszi fák virágzása, az édes illatok, mind egy kissé elbódítják és ahogy a természet, úgy lelke is megtelik szerelemmel. Nem is kell ennél jobb alkalom arra, hogy meglepje párját egy romantikus estével, vagy, ha nem él kapcsolatban, akkor esélyt adjon valakinek, aki már régóta érdeklõdik ön iránt.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Most hallgass bátran a szüleidre, a párod valóban túl sokat vár el tőled. Pár külön töltött nap csodákat fog tenni. A gyerekkori szobád úgyis egy kis takarításért kiált.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyed elárulja, miért nem találod az igazit

ikrek

Érezhetően tobzódik benned az energia, így mihamarabb keress olyan elfoglaltságot, mely leköti felesleges tartalékjaidat. Ha valamilyen kritika ér, az nem a lelkivilágod megtiprására irányul, hanem építő jellegű.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Nem csak érzed, hanem bizony tudod is, hogy a saját lelki békéd érdekében tisztázni kell különféle dolgokat, s a kérdésekre válaszokat kell kapnod. Partnered zárkózottságát neked kell feloldanod, légy furfangos, vess be minden praktikát azért, hogy beszélgethessetek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napot érdemes önmaga fejlesztésére, képességei kibontakoztatására, vagy éppen, kreativitása megélésére fordítania, amennyire csak teheti, kedves Rák, annál is inkább, mert hosszútávon is hasznát veheti majd annak, ha most így cselekszik!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: