kos

Vedd elő a romantikus énedet, hisz oly rég mutattad meg, milyen érzékeny lélek lakozik benned! Írj verset, szerelmes levet párodnak, lepd meg egy romantikus vacsorával! Értékelni fogja!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma rendkívüli fontossággal bírhat, hogy, ha valakivel kapcsolatban véleményt fogalmaz meg, legyen teljesen õszinte, bármekkora ellenérzést is vált ki, amit gondol. Szép dolog a tapintat, de ami igaz, az igaz, s, ha most magában tartaná a véleményét, vagy merõ toleranciából, vagy kedvességbõl, finomítana, enyhítene rajta, úgyis csak félreértenék.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

bika

A hét párkereséssel telik, nagyon szeretnéd a boldogság ezen formáját bevonzani életedbe. Egyéjszakás kalandok biztos akadhatnak, ám nem erre vágysz. Hirtelen következhet be áttörés. A Nagy Ő meglepően közel van, nézz körbe.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Meglehet, hogy már reggel sem indul túl szerencsésen a nap, s ez a barátságtalan légkör most az egész további napját végigkísérheti, mindazonáltal, ez még nem azt jelenti, hogy rossz napja is lesz, kedves bika, ugyanis, ha képes meglátni még így is a jót, a szépet, akkor minden bizonnyal jó érzések töltik majd el, melyek nagyban ellensúlyozhatják a környezetébõl érkezõ negatív energiákat.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp január 24. péntek - Ez a nap nem várt meglepetéseket tartogat neked is!

ikrek

Ha már elkötelezett kapcsolatban vagy, talán kedved lesz oltár előtt is megerősíteni a köteléket. Ne félj meglépni, ha úgy érzed Ő a nagy Ő.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Elõfordulhat, hogy ma egy meglehetõsen kellemetlen alakkal találkozik, esetleg egy régi, bajkeverõ ismerõse bukkan fel újra a színen, s keresi társaságát. Bármelyik eshetõségrõl is legyen szó, ragaszkodjon a személyes teréhez, s finoman, minél elõbb szabaduljon meg a problémás valakitõl. Ne hagyja, hogy megzavarják hosszútávon a nyugalmát! Semmi szükség az ilyesmire.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

rák

Ahogy Te keresed őt, Ő is keres téged, s ez a találkozás végre a legjobb helyen és a legjobb időben jöhet létre. Lépj ki a függöny mögül, menj bele minden fura helyzetbe, mondj igent a meghívásokra, hisz az egyetlen dolgot, amiben hibázhatsz, ha nemet mondasz valakinek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: