Oroszlán

Az egészségednél nincs fontosabb. Hiszen minden erre épül. Ezen a hétvégén csúnya bolygó szembenállások szerint lerobbanhatsz, ha nem vigyázol magadra. Vond be a párodat, és keressetek régi praktikákat: fokhagyma, pálinka, citrom, gyömbér, stb.!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Szombaton elemedben leszel. Stratéga lehetsz, de kalkulálj azzal, hogy nem irányíthatsz mindent! Vasárnap feszültség támadhat köztetek a szerelmeddel. Vedd észre a pillanatot, amikor ez az egész megállítható, hogy ne legyen belőle szakítás!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Szûz, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2021-09-27

Mérleg

A családod szombaton gondoskodik arról, hogy velük, és ne a szerelmeddel foglalkozz. Felesleges emiatt kiakadnod. Ott a vasárnap, amikor jobb passzban leszel. Végre mindent és mindenkit könnyebb lesz elviselni. Észre veszed, hogy süt a Nap.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Egész hétvégén, de szombaton különösen óvatosan közlekedj! Balesetveszélyes konstellációk lesznek az égen. Szerencsére azt is mutatják a bolygók, hogy kellő fegyelemmel kivédhető a baj. Szólj erről a párodnak, hogy ő is tudjon erről!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: