Kos

03.21 - 04.19
December első hétvégéje az Oroszlán Holdnak köszönhetően forró és szenvedélyes lesz. Szombaton este beöltözhetsz Mikulásnak. A szerelmed nem fogja bánni, ha semmi más nem lesz rajtad csak egy mikulás sapka, és esetleg egy fehér műszakáll…

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

04.20 - 05.20
A zűrös, mozgalmas hét után alig várod, hogy otthon lehess a kedveseddel kettesben. Semmi másra nem vágysz, mint nyugira. De ez nem jelent kizárólag heverészést. Szerencsére az Oroszlán Hold aktivitást és pezsgést visz a hétvégétekbe…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai napon, igencsak sok dolga akadhat, kedves bika, s meglehet, érdemes lenne néhány lemaradást is behozni bizonyos területeken, ugyanis hamarosan, új feladatokkal bõvülhetnek mindennapjai. Bármennyire is tevékeny, este azért mindenképpen igyekezzen kikapcsolni, s idõt szakítani egy kis pihenésre is.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp április 15. szerda – A szerencse hamarosan melléd szegődik...

Ikrek

05.21 - 06.21
Hagyatkozz bátran a párodra: ő tele van jobbnál jobb ötlettel, hogy mivel dobja fel a mikulásos hétvégéteket. Persze ettől még te is bedobhatsz valamit. Na, nem a törölközőt, hanem pár csoki golyót a csizmájába. Csak szólj, mielőtt belebújna!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagyon nagy szerep juthat életében, munkájában a rugalmasságnak, kedves Ikrek. Akkor lehet a legeredményesebb, ha elsõre, semmire sem mond nemet, hanem elõtte mindig megvizsgálja, vajon hogy lehetne mégis kihozni egy olyan kompromisszumot az aktuális problémából, ami által, nyugodt szívvel egymás markába csaphatnának tárgyalópartnerével.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

06.22 - 07.22
Egy vasárnapi bámulatos fényszög az egész hétvégédet meghitté és szeretetteljessé teszi. A víz dominancia miatt könnyen elsírhatod magad. De ezek lehetnek örömkönnyek is. Csak arra ügyelj, hogy a párod ne higgye azt, hogy miatta sírsz!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: