Nyilas

11.22 - 12.21
Pezsgő lesz a kedved egész hétvégén. Nem bírsz magaddal, már reggel tánclépésekkel főzöd a kávét. A kedvesed csak néz, és mosolyog. Alkohol nélkül is mámorosan fel leszel dobva. Ne hagyd abba! Pont ilyennek szeret a kedvesed, ebbe szeretett bele anno…

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

12.22 - 01.19
Kimerítő napok állnak mögötted. Semmi másra nem vágsz, mint a csendre, és hogy mindenki békén hagyjon. Ehhez képest a párod ambícióval telve sorolja, hogy mit tervezett erre a hétvégére. Ha nem akarsz vitát, gyorsan az elején add tudtára, hogy kimerültél!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

01.20 - 02.18
Nem tudsz betelni a szerelmed bohókás stílusával. Mindig meg tud nevettetni, ahogy előadja magát. De most te is megnevettetheted, ha Mikulásnak öltözöl, és elbújsz. Vagy este a hálószobában egy szál mikulás sapkában várod. A többi a fantáziátokra van bízva…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

02.19 - 03.20
Vasárnap egy szép fényszög megszépíti a jelent és a múltat egyaránt. Sőt szépnek fogod látni önmagadat és a kedvesedet is. Jó lenne, ha mondanád neki, hogy milyen szép. Jó lenne, ha jól választanád meg a pillanatot. Akkor lesz igazán hatásos…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: