Nyilas

11.22 - 12.21
A Neptunusz az egész hétvégédet ködössé teszi. Ez félreértésből származó konfliktus veszélyét szimbolizálja. Nem te, hanem a másik fogalmaz ködösen. Nem direkt teszi. Szóval ne húzd fel magad! Inkább szólj, hogy nem érted! Segítsen, tegye egyértelművé, hogy mit akar!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé elnyûtt, vagy épp kedvetlen lehet, kedves Nyilas, még akkor is, ha alapjában véve erre nincs is semmi oka. Ne erõltesse a dolgokat, ha nem mennek, inkább hagyjon most mindent, ami nem esik jól, ha teheti, s inkább pihenjen, relaxáljon egy kicsit, különben a mai nap rendkívül kimerítheti!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

12.22 - 01.19
A Luca naphoz számtalan népi hagyomány és babona kötődik. A hétvégi bolygóállások szerint misztikus, varázslós kedvedben leszel. De csak óvatosan! Vedd figyelembe a párod véleményét, és tartsd tiszteletben a hitét! Máskülönben perpatvar alakul ki.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma legyen nagyon nyitott az emberek irányába, kedves Bak, különös tekintettel szûk környezetére, akiknek most nagy szüksége lehet a tanácsaira, iránymutatására a jövõjüket illetõen! Legyen velük egészen õszinte és fejtse ki minél részletesebben a véleményét, hogy valóban érdemi segítségükre legyen!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-06-28

Vízöntő

01.20 - 02.18
Ha nem tudod, hogy mi élvezzen prioritást ezen a hétvégén, akkor kérdezd meg a szerelmedet! Ő pontos listát fog prezentálni. Ezek után ne reklamálj! Hiszen te kérdezted. Vagy vedd a kezedbe az irányítást! Célod az legyen, hogy ez párnacsatába torkolljon!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Bármit is hall ma az emberektõl, kedves Vízöntõ, mindenképpen ossza el kettõvel, ha dicsekvés, s szorozza meg kettõvel, ha tagadás, ugyanis, ma kicsit mindenki hajlamos lehet a környezetében a sarkításra, vagy éppen a dolgok felnagyítására, így nem lehet kiindulni belõlük. Ennek megfelelõen, ha komolyabb döntést kell ma meghoznia, meg se próbálja kikérni mások véleményét, inkább hallgasson csakis sajátmagára!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

02.19 - 03.20
Szombaton kenyérre lehet kenni téged. Olyan bűbájos leszel, hogy a kedvesed nem tud ellenállni neked, és minden kérésedet teljesíti. Hálából te is teljesítsd azt a bizonyos kérését! Nem fog nehezedre esni. De nem árt, ha egy icipicit kéreted magad…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé túlságosan is tolakodóak, faggatózóak lehetnek az emberek, s ez nagyon zavarhatja önt, mindazonáltal, mégis legyen türelmes velük, hisz jobbára azért érdeklõdnek annyira az aktuális dolgai iránt, mert valóban érdekli õket a sorsa, szeretik és tisztelik önt, s ez bizony nagy szó, különösen a mai világban, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: