Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Nézd meg nálunk a horoszkópodat február 5-én is!

Kos

Szingli: Rengeteg erőt érzel magadban, hogy belevágj egy új kapcsolatba, még a bonyodalmakhoz és a nehézségekhez is van kedved. Épp ezért az is lehet, hogy visszatérsz a régi pasidhoz, és tiszta lappal vágtok bele a második felvonásba.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2024-04-13

Párban: Minél többet vagytok együtt, annál nagyobb a harmónia köztetek. Tökéletes bizonyíték lesz erre ez a hétvége is, és talán a barátodnak megadja azt a lökést, hogy tovább lépjetek a kapcsolatotokban.

Bika

Szingli: Lehet, hogy két fiú között kell választanod ma, ráadásul egyik sem olyan, hogy egyértelmű lenne a döntés. Amellett voksolj, aki mellet teljesen felszabadult és vidám vagy.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Egy dologban sokkal több megértésre lenne szükséged a barátodtól, és ő nem úgy reagál, ahogy szeretnéd. Csak nem érzi, hogy ez fontos neked, tudasd vele!

Ikrek

Szingli: Kicsit nosztalgikusan kezdődik a hétvégéd, sokat elemzed az előző kapcsolatodat. Figyelj arra, hogy ne pocsékolj el túl sok időt arra, hogy a múlton rágódj ahelyett, hogy a jelennel foglalkoznál!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Bármit csinálhat a pasid, te egyre jobban szereted és még inkább ragaszkodsz hozzá. Mindent elnézel neki, de ha megbánt vagy nem tetszik valami, azért hozd azt ne tartsd magadban!

Rák

Szingli: Sokat agyaltál mostanában, főleg a pasiügyeidet gondoltad túl. Ezen a hétvégén bárkivel is ismerkedsz meg, csakis az ösztöneidre hallgass, ne gondolkozz!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Rengeteg melód van, de a pasid nagyon cukin fogadja, hogy most kimarad a közös lustizás! Ráadásul nem csak megérti a helyzetet, de segít is neked, hogy végre utolérd magad.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: