Nyilas

Szingli: Gyorsan belemész a laza, komolytalan flörtökbe, de lesz olyan fiú is, akivel kapcsolatban azt érzed majd, hogy nem bánnád, ha komolyabbra fordulna a dolog.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Végre egy nyugodt időszak jön a kapcsolatotokban! Ha voltak nézeteltérések a közös jövőtökkel kapcsolatban, azokat sikerül megbeszélnetek és mindketten tisztábban látjátok már a helyzeteteket.

3+1 veszélyes csillagjegy - Kik hajlamosak leginkább a bűnözésre?

Bak

Szingli: Ha épp egy kapcsolat elején vagy, akkor már most abba kell hagynod a kis játszmáidat, mert pont az ellenkezőjét éred el vele, mint amit szeretnél, ráadásul ezek nélkül is éppen elég izgis a megismerkedés.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Imádod, amikor a pasid kényeztet, de vajon te is mindent megteszel, hogy a kedvében járj? Ezen a hétvégén koncentrálj csakis rá, csináljátok azt, amit ő szeretne, hidd el, nagyon hálás lesz érte!

Vízöntő

Szingli: Mivel elég erős személyiség vagy, gyakran elijeszted a srácokat, de azért marad rengeted pasi, akinek a határozott csajok jönnek be, és te pont össze is futsz egy ilyennel…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Minden kompromisszumnál úgy érzed, mintha elveszítenél magadból valamit? Ezt nem róhatod fel a barátodnak, hiszen egy komoly kapcsolat áldozatokkal jár, de ha valami tényleg fontos neked, akkor viszont ne engedj belőle!

Pénteki Horoszkóp 2023-02-17

Halak

Szingli: Tényleg csak a kockás has és a széles váll számít? Most kivételesen igen! Arra van szükséged, hogy valaki mellett jó nőnek érezd magadat és büszkén jelenj meg, bárhova is mentek. Ne fogd vissza magadat!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Teljesen magadba fordulsz, nem engeded közel a szerelmedet, pedig igazából pont rá és a törődésére lenne szükséged. Próbálj meg ellazulni, kezdeményezz beszélgetést és mindenképp legyél vele őszinte!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: