Bak

12.22 - 01.19

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez lesz az év legkritikusabb hétvégéje. A vasárnap reggeli telihold már szombaton érzékennyé és sértődékennyé tehet téged. Kérd meg a kedvesedet, hogy legyen veled türelmes! Olykor ő nyűgös, most te. Ebből nem törvényszerű, hogy konfliktus, vagy szakítás legyen…

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-10-14

 

Vízöntő

01.20 - 02.18

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A szerelmed ezen a hétvégén nem fogja értékelni a humorodat. Óvatosan viccelj, mert a legártatlanabb poénból óriási vita pattanhat ki. A vasárnap reggeli telihold az egész hétvégére rányomja a bélyegét. Emiatt kell észnél lenned. Okosabb, ha most tapintatos és figyelmes leszel.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Napi horoszkóp március 15. vasárnap – Bika, Rák, Mérleg, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Oroszlán, Ikrek

Halak

02.19 - 03.20

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Barátok jönnek, vagy akarnak veletek közös programot. Mielőtt válaszolnál, egyeztess a pároddal! Muszáj egyet értenetek, ha nem akartok felesleges duzzogást. Pedig ha csak egyikőtök vágyik társaságra, a másik kettesben szeretne maradni, akkor garantált az összezördülés.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: