Rák

06.22 - 07.22

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Rák, ma valószínûleg legszívesebben elmenekülne a valóság elöl. Néhány pillanatig azt hiheti, hogy ez sikerült, de elõbb utóbb szembe fog jönni a felismerés, hogy nem. Nézzen szembe azoktól a dolgoktól, amiktõl fél, vagy amiket hiányol életébõl és teremtsen olyan körülményeket, ahol jobban érvényesülhetnek vágyai.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Túlzás nélkül állítható, hogy a vasárnapi az év legkényesebb teliholdja a te szempontodból. A kedveseddel úgy kell bánnod, mint egy hímes tojással, ha nem akarsz vitát. Ez nem csak vasárnapra vonatkozik, hanem már szombatra is. Megéri tapintatosnak és toleránsnak lenned.

Szerdai Horoszkóp - Minden közelgő esemény jegyezzen fel a...

 

Oroszlán

07.23 - 08.22

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Oroszlán, ma a családján belül számíthat néhány konfliktusra, melyet az elmúlt hetek ki nem mondott problémái generálhatnak. Ez nem feltétlenül rossz, hiszen végre tudomást szerez ezen gondok létezésérõl és ha kellõképp diplomatikus még akár rendezni is tudja azokat szeretteivel.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Titoktartást kell fogadnod július első hétvégéjén. Persze a párod megérzi, ha titkolni akarsz valamit. Nyugtasd meg, hogy nem előtte titkolsz valamit! Szükséged van időre, hogy feldolgozd a heti történéseket. Ettől még csinálhattok közös programot. Sőt most nagy szükséged van ilyesmire…

 

Keddi Horoszkóp 2022-09-27

Szűz

08.23 - 09.22

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma konfrontációba keveredhet egy kellemetlen ügyben, kedves Szûz, melynek a felelõsségét nem szívesen vállalja magára. Tartsa szem elõtt, hogy ha beismeri bûnösségét, azzal nem csak azt ismeri el, hogy hibázott, hanem azt is, hogy vállalja tetteiért a felelõsséget, még akkor is, ha azok nem éppen pozitív irányban sültek el.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha vannak gyerekeitek, akkor július első hétvégéje róluk fog szólni. A vakáció szervezést igényel. Ebben a telihold sem akadályozhat meg. Ha nincsenek gyerekeitek, akkor a benső gyermeketek igényli a játékot, a mókázást, a szórakozást. Korlátot csak a fantáziátok jelent.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: