Kos

03.21 - 04.19
Október első hétvégéje hihetetlen lendülettel indul a számodra. Délutánra le fogsz lassulni, aminek a kedvesed örülni fog. Amíg pörögsz, nem tud kapcsolódni hozzád. Olyankor úgy érzi, hogy nem figyelsz rá. Szombat este ez már nem okoz gondot…

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma kifejezetten inspirálja, ha nehézségekkel találja magát szembe a munka, vagy éppen az otthoni teendõk során, ami nem is csoda, hiszen ilyenkor kreatív lehet, s miután elhárította az akadályokat, méltán lehet büszke magára, s zsebelheti be mások elismerését is, ennél pedig nincs motiválóbb az ember számára. Mutassa meg ma is, mit tud, kedves Kos és dobjon rá még egy lapáttal hírnevére!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

04.20 - 05.20
Végre egy finom hétvége. Engedd felszínre a benned rejtőző gourmand-t! A párod boldog lesz, ha főzöl neki valami finomat. Megteheted, hogy egyedül kivonulsz a konyhába. Vagy elviheted őt valami különleges helyre. Nem muszáj drágának lennie.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Meglehet, hogy ma valaki nagyon félreérti, amit mondani akar, esetleg bírálja azért, amit csinál, pedig valószínûleg nincs igaza, s, ha igazságtalanok az emberrel szemben, az bizony nagyon rossz érzés tud lenni. Mindennek ellenére, ne szomorkodjon, kedves Bika, s ne veszítse el türelmét sem, hamarosan úgyis ki fog derülni, hogy ön bizony végig ártatlan volt, s csak egy buta félreértés az egész!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-12-25

Ikrek

05.21 - 06.21
Nagy szükséged van pihenésre ezen a hétvégén a bolygók szerint. Ha nem adod meg a szervezetednek a feltöltődés lehetőségét, akkor le fogsz robbanni. Ennek jegyében alakítsd ki a programot! És szólj a szerelmednek, hogy közös döntés legyen!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

06.22 - 07.22
Október első hétvégéjén a barátság és a szerelem egyaránt fontossá válik. Leleményesnek kell lenned, hogy olyasmit találj ki, ami a barátaidnak és a szerelmednek is tetszik. Egy őszi piknik, tollasozás, biciklis kirándulás jó ötlet.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: