Nyilas

11.22 - 12.21
Ez a hétvége az egészség jegyében teljen! Az időjárás változáshoz hozzá kell szoknia a szervezetednek. Pár napja még kánikula volt, most meg hűvös, szeles, esős az idő. Ez tökéletes alkalmat teremt, hogy meleg levest főzzetek együtt, és összebújjatok egy nagy, puha pléd alatt.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma szembe jöhet egy nagy lehetõség, melynek kihasználásán ugyanakkor eleinte habozhat. Ha van is oka a bátortalanságra, akkor se mutassa ezt ki mindjárt, s hárítsa a kínáltakat, inkább hallgassa teljesen végig, mit is akarnak kihozni belõle, hátha mégis arra jut, van benne valami, s vállal némi kockázatot!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

12.22 - 01.19
Forduló ponthoz ért az életed: a héten nagy változások indultak el. Ez ijesztő lehet, ami idegessé tehet téged. Ugye, tudod, hogy ilyenkor a párodnak még több türelemre van szüksége, hogy elviselje a kellemetlen, arrogáns stílusodat. Legyél hálás neki!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Amennyiben anyagi helyzete engedi, úgy a mai nap tökéletes lehet a vásárlásra, ruhatára megújítására, új dolgok beszerzésére, ha pedig már régóta kinézett magának valamit, de eddig még, ilyen, vagy olyan okból, de nem vett meg, itt a tökéletes nap, hogy végre megszerezze! Ha pedig már úgyis költ rendesen, gondoljon azokra is, akiket szeret!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2023-08-04

Vízöntő

01.20 - 02.18
A mama főztjénél nincs jobb. Ez legyen a hétvége mottója! A Bika Hold családi-, és gasztronómiai programoknak kedvez, ami azt „javasolja”, hogy menjetek haza, és lessétek el az idősebbek főzési tudományát! A szerelemed szívesen veled tart.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Meglehet, hogy ma valaki nagyon félreérti, amit mondani akar, esetleg bírálja azért, amit csinál, pedig valószínûleg nincs igaza, s, ha igazságtalanok az emberrel szemben, az bizony nagyon rossz érzés tud lenni. Mindennek ellenére, ne szomorkodjon, kedves Bika, s ne veszítse el türelmét sem, hamarosan úgyis ki fog derülni, hogy ön bizony végig ártatlan volt, s csak egy buta félreértés az egész!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

02.19 - 03.20

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Fontos, hogy ma minél több szemszögbõl körbejárja azon problémákat, melyekkel találkozik, kedves Halak! Még, ha ma nem is jut el a megoldásig, ne szegje kedvét, lássa pozitívan a helyzetet. Nem ötvenszer próbálkozott és nem sikerült, hanem talált ötvenféle módot, melyek biztosan nem vezetnek el a megoldáshoz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem ártana valamivel feldobni a hétvégét. Mit szóltok egy borkóstoláshoz, vagy lekvár-, sajt bemutatóhoz? De elmehettek kenyérsütést, kávéfőzést tanulni. A lényeg, hogy mesés illatok és ízek domináljanak egész hétvégén. Ez étvágygerjesztő így is, és úgy is…

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: