Kos

A párod egész hétvégén azzal nyaggat, hogy mondd meg, mit tervezel. Lehet, hogy már kitaláltad, de a bolygók szerint folyton „újratervezel”. Ebből vita pattanhat ki. Könnyen kivédheted a feszkót, ha visszakérdezel, hogy ő mit szeretne, mire vágyik.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-22)

A mai napot érdemes annak szentelnie, kedves Kos, hogy felzárkózhasson olyan területeken, ahol lemaradást tapasztal, esetleg, hogy új projektekbe kezdjen, vagy épp ellenkezõleg, befejezzen egy meglévõt. Mindazonáltal, ne csak afelé járjanak gondolatai, mi-mindent csinálhatna, hanem afelé is, hogy mindez után, hogyan kapcsolódna ki a legszívesebben!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A világban sok tragédia van, sok katasztrófa zajlik távol és közel. Legalább köztetek ne legyen semmi zűr! Erre kitűnő esélyetek van, ha képesek vagytok higgadtan beszélni. Egyikőtöknek sem szabad felemelnie a hangját. Ez a hétvégétek sikerének kulcsa...

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-22)

Míg a délelõtt a szokásos módon zajlik, délután már nagy eséllyel kerülhetnek képbe spontán programok, melyekre mindenképpen mondjon igent, kedves Bika, ugyanis, meglehetõsen élvezetesek lehetnek, még, ha elsõre nem is tûnnek annak. Ne legyen semmi jónak az elrontója!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-19 - Ma rendkívül vágyakozhat szerelme után, ami...

Ikrek

Ez hétvége számodra a pénz számolgatásáról szól, ami a kedvesedet igencsak idegesítheti. Ő úgy gondolja, hogy nincs akkora vész, mint ahogy te érzed. Téged az ingerelhet, hogy ő képes legyinteni arra, ami téged aggaszt. Ne engedjétek, hogy közétek álljon a pénz!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-22)

Ma azzal szembesülhet, hogy egy csomó mindenben el van maradva, a házimunkától a munkahelyi teendõkig, szinte mindennel. Ne essen pánikba, inkább kezdje az elején, s vegyen fel egy hosszútávon is tartható, egyenletes ritmust, akkor már ma sikerülhet felszámolnia a káoszt.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

„Borsószem királykisasszony” leszel ezen a hétvégén. Mindenre irtó érzékenyen reagálsz. Úgy érzed, hogy a szerelmed folyton kritizál, és nem szeret eléggé. Ebből bármikor perpatvar robbanhat ki. Kérd meg, hogy legyen veled minden korábbinál elnézőbb!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-22)

Ma sok olyan zavaró körülményt tapasztalhat, ami alkalmas lehet arra, hogy kizökkentse napi ritmusából, s ez akár komolyabb fennakadásokhoz is vezethet a munkája során. A külvilág kizárására jó módszer lehet, ha egyszerûen nem reagál semmire, ami ön körül történik s nem kapcsolódik közvetlenül az aktuális tevékenységéhez, akkor megunva, hamarabb békén hagyhatják, mintha rendre belefolyik az eseményekbe.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: