A Bikák életében egy újdonság tűnik fel, amely lázba hozza őket, de az Oroszlánok is érdekes újdonságra számíthatnak, és jobb, ha kiélveznek minden pillanatot, mert megérdemlik a szórakozást. Nézd meg, mit tartogatnak a csillagok a hétvégére!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Erre a hétvégére – kicsit önző módon – magadnak terveztél programot, igaz? Jól tetted, nem kell mindig mások kívánságait lesni. Figyelmen kívül hagytad valaki elvárását? Sebaj, jó az, ha nem mindig az a fontos, mit szeretnének mások! Merd felvállalni, hogy most te vagy soron, és bár akár egy kisebb csetepaté is kirobbanhat emiatt, te tarts ki a vágyaid megvalósítása mellett. Mivel a terveidet előre nem közölted a környezeteddel, így keresztülhúzhatják a számításaidat, és ez okozhat némi galibát. Ne legyél mérges, és legfőképpen ne is adj hangot a haragodnak, hisz csak jót akart neked valaki.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 jele annak, hogy nem ez az első földi életed és már jártál itt korábban!

Bika

Érdekfeszítő, izgalmas, no és mozgalmas lesz ez a két nap, hagyd magad inspirálni, sodortatni az árral, mert mindent megkapsz, amire épp szükséged van. Lesz részed mindenféle jóban, megkapod, mi szem s szájnak ingere. A jókedv, a társasági élet sem marad ki a programsorból, jól teszed, ha sokat mosolyogsz, és ezt másokkal is megosztod. Ráadásul még egy újdonság is feltűnik a színen, bár elsőre nem gondolnád, hogy ennyire fel fogja kelteni az érdeklődésedet – már-már lázba hoz. Az információk, amelyek most futnak be, arra ösztökélnek, hogy elgondolkodj a jövődön. Szánj elég időt a családtagjaidra!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Minden körülmény adott ahhoz, hogy szombaton felbosszantson valami vagy épp valaki, mindezt egy banális dolog miatt, ám érezd magadat szerencsésnek, ugyanis amilyen gyorsan jön a kellemetlen élmény, annyira hamar el is illan. Összességében nyugalmas hétvége vár rád, kapcsolódj ki, élvezd azt, ami történik – akkor is, ha az látszólag semmitmondó. Talán épp a végtelen csendre van szükséged. Megeshet, hogy sok tennivalónak nekifutsz, ám nem mindennel végzel, ám ez ne aggasszon. Ne hagyd, hogy a negatív erők lehangoljanak. Próbáld meg könnyedén felfogni a dolgokat, és semmire ne reagálj elsietve!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Kissé le vagy lassulva, és bármit teszel, az csak vontatottan halad előre? Sebaj, ez úgyis csak a szombati napodra lesz jellemző, vasárnapra úgyis fordul a kocka. Eleinte mintha minden ólomlábakon járna, ám te is tudod, ez csak azért van, mert egy igen fárasztó hetet tudhatsz magad mögött. Tartsd szem előtt, hogy minden egyes eredményért, sikerért és dicséretért megdolgoztál, ezek később mind a javadra válnak. Igyekezz pihenni is, így hétfőn újult erővel futhatsz neki a teendőknek. Vasárnap jöhet egy könnyed kirándulás, uszoda, akár szaunával összekötve, de ha nem akarsz sehová sem menni, akkor legalább a konyhában alkoss valami különleges dolgot.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: