OROSZLÁN

A napokban bármilyen nehézség is adódjon, könnyedén elbánsz vele. Érdemes előre venned a különböző feladatok elvégzését, hiszen amint letudod őket, annál hamarabb élvezheted kötetlenül a hétvégét. A szerelmi életed kedvezően alakul, és még te is meg vagy döbbenve azon, hogy milyen kiegyensúlyozott, örömteli a kapcsolatod a partnereddel.

SZŰZ

Időszerű lenne szembenézned az érzéseiddel, és őszintén a kedvesed elé tárni őket. Ne szégyelld a szerelmes, gyengéd, ragaszkodó oldaladat. Ugyanakkor jobban kellene gyakorolnod az elfogadást, és nem erőltetni a véleményedet vagy ötleteidet a környezetedre, mert konfliktusokat szülhet.

Összeilletek a pároddal? A horoszkópotok elárulja

MÉRLEG

Egy kissé borongós lehet hangulatod a hétvége elején, de szeretteidnek hála, hamar elillan. Hagyd az önmarcangolást Mérleg, és koncentrálj azokra a jó dolgokra, amelyek várnak téged, például a kellemes családi programokra. Ráadásul a napokban rátalálhatsz az önkifejezésed kulcsára, ami lehet egy új hobbi vagy éppen divatirányzat!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai nap akkor kerülhet egyensúlyba önmagával, kedves Mérleg, ha adódik alkalma kiélni kreativitását, megvalósítani, vagy legalábbis, belekezdeni jövõbeni elképzeléseibe. Amennyiben (szokás szerint), nem kínálná tálcán az élet a lehetõséget, úgy találja ki maga a mit és a hogyant!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SKORPIÓ

Érzékeny vagy a hozzád közel álló emberek szükségleteire. Éppen ezért a hétvégén örömmel teljesíted vágyaikat, de igyekezz nem esni túlzásokba, már csak azért se, mert akadhatnak olyanok, akik visszaélhetnek a nagylelkűségeddel. Itt az idő, hogy belevesd magadat valami olyanba, amibe korábban nem merted, ugyanis most  kellemesen csalódhatnál önmagadban.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: