OROSZLÁN

Tökéletes nyugalomban és békességben telnek a napjaid. Végre semmi és senki sem zaklat fel. Lehetőséged lesz sokáig aludni, finom ételekkel, új ruhákkal kedveskedni magadnak, és azzal, hogy időt szánsz a kedvteléseidre. Nagyon is jól teszed, ha a kemény munka után megjutalmazod magad. Persze nemcsak az egyedüllétet, hanem a társasági összejöveteleket is nagyon fogod élvezni. A kellemes baráti és családi beszélgetések jótékony hatással lesznek rád.

SZŰZ

A napokban kisebb átalakuláson mehetsz keresztül. Beújítasz néhány tőled szokatlan, de nagyon is csinos új ruhadarabot, és még a frizurádat is megváltoztatod. Kísérletező hangulatban vagy, keresve önmagadat és az új élményeket. Viszont sokat gondolkodsz a karriereden is, miként léphetnél előre a ranglétrán. Azért ne töprengj túl sokat a munkán, mert megharagudhat a kedvesed, akinek romantikus tervei vannak!

MÉRLEG

Erős késztetést érzel arra Mérleg, hogy hangot adj az érzelmeidnek. Nagyon jól teszed, önts tiszta vizet a pohárba, így érheted el a pozitív változásokat a kapcsolatodban, különösen a szerelmi életed hálája meg az őszinteségedet. Érzed, valamiféle átalakuláson mész keresztül, ami arra késztet, hogy magadba nézz. Jó alkalmat kínál ez a hétvége a lelki munkához, aminek köszönhetően fontos felismeréseket tehetsz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Mostanában megkapja azt a megbecsülést és elismerést, amiért annyit dolgozott, azonban, hogy elérje céljait, fontos, hogy jól megtervezze a következõ idõszak teendõit. Ma, kedves Mérleg ideálisak lehetnek a körülmények arra, hogy pontról pontra kidolgozza, átgondolja, merre is fog vinni az útja az elkövetkezendõ hetekben.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SKORPIÓ

Sokat gondolkodsz a jelenlegi és korábbi kapcsolataidon. Előjönnek a boldog és boldogtalan emlékek egyaránt. Fontos felismeréseket tehetsz, rádöbbenve a különböző kapcsolati mintákra, amelyek eddig nem szolgálták az érdekeidet. Kész vagy az újonnan felfedezett tudásod segítségével változtatni a kapcsolatodon, amit sikeresen meg is tehetsz a hétvégén. Amennyiben egyedülálló vagy, figyeld meg: most már sokkal könnyebben fog menni a párkeresés.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: