Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban?

Leginkább a szerelem és a békés lelki feltöltődés jegyében telik a pünkösdi hosszú hétvége. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Íme a leggyakoribb hazugságok, amiket a csillagjegyektől hallhatsz

KOS

Gazdag és eseménydús hétvége elé nézel. Szórakozol a szeretteiddel, a barátaiddal, időt szánsz a hobbijaidra, és mindarra, amire rég nem jutott időd. Éppen ezért, érdemes megtervezned a napjaidat, hogy mindenre jusson időd, és ebbe kalkuláld bele a pihenést is! Igaz, a pénzügyek miatt adódhat egy kisebb vita, emiatt sem árt előre gondolkodni, nehogy a családod úgy érezze, túl sokat költesz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA

Tökéletes időszak következik ahhoz, hogy becsempészd a nyarat az otthonodba, és kicsit felfrissítsd a dizájnt. De akár a lakásfelújítást is most lenne érdemes megejtened. Szeretteiddel, illetve barátaiddal hamar kipofozhatnátok az otthonodat. Ugyanakkor az egyébként csendes, nyugodt hétvégét beárnyékolhatja egy családi vagy párkapcsolati vita. Szerencsére hamar túljuthattok rajta, és tovább élvezhetitek a kellemes, családias hétvégét.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

A következő napokban a középpontba kerülsz, Ikrek. Mindenki szeretne egy kis időt tölteni veled. Az emberek kíváncsiak arra, amit mondasz, így nyugodtan nyílj meg előttük. Még olyanoktól is támogatásra lelhetsz, akiktől a legkevésbé várnád. Viszont légy óvatos, mert sajnos egy kígyót is melengetsz a kebleden, és a következő napokban felfedheti magát, ezzel csalódást okozva neked.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melybõl nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a gyõzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerû, hisz néha egy-egy vereségbõl többet tanulhat az ember, mint egy gyõzelembõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Ezen a hétvégén add át magadat a pihenésnek. Napozz a vízparton, olvass egy jó könyvet, és tégy meg mindent azért, hogy feltöltődj. Természetesen azért nem kell teljesen elvonulnod, mert kilátásban van egy kellemes este is a barátokkal, meg egy romantikus a kedveseddel. Nagyszerűen alakulnak a társasági összejövetelek, viszont óvakodj attól, hogy vitába keveredj valamelyik közösségi oldaladon, mivel nem lenne célravezető.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-21 - Ma semmiképpen se rejtegesse, mi is zajlik önben, éppen ellenkezõleg!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: