OROSZLÁN

Adj végre elsőbbséget a kívánságaidnak és szükségleteidnek. Szóljon végre rólad ez a hétvége, és ne legyen bűntudatod azért, mert magadat helyezed első helyre, másokhoz képest. A társasági életed felélénkül, akár bulis esték is várhatnak rád a barátaiddal, amiken új emberekkel ismerkedhetsz meg. A szinglik számára ez azt is jelenti, hogy megismerkedhetnek egy érdekfeszítő, és egyúttal vonzó emberrel.

SZŰZ

A hétvégén igyekszel minimalizálni a társas kapcsolataidat, kedves Szűz. Teljes békére, és nyugalomra vágysz. Szeretnéd végre olvasni, haladni a kedvenc sorozatoddal, és olyan dolgokat csinálni, amelyekre rég nem jutott időd. Egyedül a párodat nem fogod száműzni a napjaidból, akivel romantikus és meghitt estéket tölthetsz el. Ha friss a kapcsolat, akkor épp a következő napokban kerülhet sor egy komolyabb elköteleződésre.                     

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-02-16

MÉRLEG

Kirándulási, és különböző szórakozási lehetőségek nyílnak meg előtted. Még egy rég nem látott barátoddal is sikerülhet végre találkoznod. Elemedben leszel a következő napokban, és végre sikerül egészen feltöltődnöd. Az estéid valószínűleg a legnagyobb romantikában telnek, és forró együttlétekben lehet részed a szerelmeddel. Amennyiben még keresed a párodat, épp az egyik izgalmas program közben ismerheted meg vagy a legváratlanabb helyen.

SKORPIÓ

Légy óvatos, mert hajlamos lehetsz a hétvégén is dolgozni. A „csak még egy kicsit” azt eredményezheti, az egész szombatod is elmehet, márpedig ezzel kivívnád a családod, illetve partnered haragját. Ráadásul a szerelmedben amúgy is gyűlik a feszültség valami miatt, és kevés is elég neki ahhoz, hogy kiadja magából, de akkor durván össze fogtok veszni. Jól tennéd, ha a hétvégét a szeretteid körében töltenéd, és időt szakítanál a pihenésre is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: