NYILAS

A hétvégén felerősödik spirituális, és a kreatív oldalad egyaránt. Elmélyülsz a meditáció, a jóga és a különböző gyakorlatokban a lelki békédet keresve. Kedved támad új dolgokat kipróbálni, így beiratkozhatsz egy tanfolyamra vagy részt veszel olyan programokon, amelyeken belekóstolhatsz abba, ami izgatja a fantáziádat. A lelked kalandra és társaságra vágyik, ennek fényében valószínűleg beülsz valahova a barátaiddal vagy áthívod őket magadhoz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

A hétvégén jön el az a pillanat, amikor betelik nálad a pohár, és erélyesen meghúzod a határokat magad körül. Nem mindenki fogja díjazni az újonnan felfedezett erős, határozott oldaladat, de ezt meg kell tenned magadért. Ahhoz is megjön a kedved, hogy átrendezd otthonodat, és megszabadulj mindattól, amire már nincs szükséged. Még egy-két baráti programot is lemondhatsz, annyira szeretnéd utolérni magadat. Ne legyen bűntudatod emiatt, azt tedd, ami jól esik!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-12-17

VÍZÖNTŐ

Szerelemre, romantikára és fülledt együttlétekre számíthatsz a pároddal, Vízöntő. Csodás hétvégét tölthettek együtt, ami rendkívül pozitívan hat majd a kapcsolatotokra. Minél többet adsz most, annál többet kapsz vissza! Egyeseknek marad idejük a művészi, kreatív munkára is, és a következő napokban szárnyalni fog a képzeletük. Kivételes dolgokat alkothatnak a művészlelkűek. Nem kizárt, hogy hamarosan eljön a pillanat, amikor mások is felfedezik a tehetségüket!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

HALAK

A hétvégén gondoskodnod kellene az érzelmi egészségedről. Foglalkozz olyan dolgokkal, amelyek feltöltenek. Nagy szükséged lenne az önszeretetre és az öngondoskodásra. Emellett természetesen mások szeretete is körülvesz téged, köztük a szerelmedé, aki gondoskodni fog a hétvégi programról, és a kikapcsolódásról. Engedd, hogy kényeztessen! Sodródj az árral, és ne akarj mindig hasznos lenni!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: