Oroszlán

Értetlenül állsz az események előtt. Az égi folyamatok szerint ugyanis néhány témában téged igazolnak a történések, néhány témában pedig azt sugallják, hogy tévedtél. A mérleg egyensúlyban van. De ettől még nem érzed jól magadat…

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-22)

Ma felhalmozódott munkái, valamint egyensúlyából kissé kibillent pénzügyi helyzete stresszes állapothoz vezethetnek, amit nem lesz könnyû oldani, különösen, hogy ma a külvilágból is negatív impulzusok érkezhetnek. Mindezen körülményekbõl fakadóan, fizikailag is megviselheti a nap, fejfájás, vagy egyéb kellemetlen tünetek formájában. Maradjon talpon, s ne hagyja, hogy hosszabb távon is hatást gyakoroljanak a mai viszontagságok életére.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Annyira szeretnél már egy nyugis hétvégét. Ez nem az lesz. Jövés-menés látszik az égen: vasárnap hajnalban bolygód, a Merkúr jegyet vált, és pár óra múlva újhold is lesz a Halakban. Ennek tükrében érdemes megnyomnod az újratervezés gombot…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-22)

Ma kissé lemerülni látszanak energiatartalékai, ami miatt nyûgösnek, frusztráltnak érezheti magát. Igyekezzen túlélni a nap nehezebb részét, majd, amikor végre eljön a pihenés ideje, azt oly módon eltölteni, hogy száz százalékosan sikerüljön kikapcsolni minden gondolatát. Egy passzív pihenéssel töltött este most mindennél többet érhet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2022-09-01

Mérleg

Hasznos tapasztalatra tehetsz szert vasárnap: a Merkúr jegyet vált, ami agresszív, harsány emberekkel való találkozást, illetve kommunikációt jelent. Érdemes figyelned magadat, vajon miért hiszed, hogy ők rosszak? Ők egyszerűen csak önmaguk…

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-22)

Ma könnyen úgy érezheti, kedves Mérleg, mintha teljesen tehetetlen lenne az önre háruló, temérdek tennivalóval szemben. Bármennyire is feszült most a tempó, próbáljon meg egy lélegzetvételnyi ideig megállni és kitisztítani gondolatait, ugyanis ez most nagyon sokat segíthet abban, hogy egy gyors átszervezéssel megnövelje teljesítményét, s ezzel máris csökkentse az önre rakódó terhek mértékét.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Amíg a szombati Mars-Jupiter fényszög idegesít, addig a vasárnapi újhold megbékít. Ez a kettőség fárasztó lehet másoknak, de neked ez nem jelent kihívást. Ne vidd túlzásba a szélsőségeket, mert megijesztheted a környezetedet!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-22)

Megeshet, hogy ma egy üzleti partnere, vagy munkatársa, kissé ingerlékeny, vagy éppen használhatatlan állapotban van, s az ily közeli frusztráció nincs valami túl jó hatással önre sem. Ennek ellenére, ne akarja feszegetni a témát, inkább igyekezzen ezúttal a háttérben maradni, s kivárni, amíg megnyugszanak a kedélyek.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: