Kos

Ne magadban futtasd le a hétvégi terveidet és nyugtázd azzal, hogy ez így is fog alakulni. Legalábbis akkor ne, ha mást is be szeretnél vonni a programokba. Oszd meg az elképzeléseidet a többiekkel is és együtt közösen hozzatok döntéseket. Így nem lesz kavarodás és elkerülhetitek az összetűzéseket. Ha a pároddal harc lenne köztetek, az is emiatt alakulna ki.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma a Kos hihetetlen energiákat aktivál, s óriási lelkesedéssel veti bele magát a napba. Elsõre abszolút jó ötletnek tûnik, hogy egymaga mindent megcsinál majd, ahogy tervezte, de könnyen lehet, hogy jobban teszi, ha néhány tennivalót lepasszol másoknak, s ön inkább a fontosabb kérdésekre koncentrálja erejét, minden csip-csup dolog helyett, hiszen ön úgyis a nagy helyzetek és problémák megoldásában jeleskedik igazán. Ma nagy szüksége lehet környezetének arra, hogy kitûnõ meggyõzõképességét megcsillogtassa, egy pénzügyileg fontos kérdésben. Ha nem ön intézi, nem biztos, hogy a vártan alakul a kimenetel, így ezt viszont semmiképp se engedje ki a kezébõl!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Bármit kitervelsz erre a két napra, az nagy valószínűséggel össze is fog jönni, ám ehhez az kell, hogy leülj és összeszedd a gondolataidat, plusz némi kreativitást is csempéssz a dologba. Találj ki szabadtéri és fedél alatti programokat is, hogy be legyél biztosítva, így bárhogyan is alakuljon az időjárás, neked lesz elegendő ötlet a tarsolyodban. Kirándulás, tánc, főzés, mozi? Jöhet bármi!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Bikának ma ajánlatos minden merészségét és bátorságát latba vetnie a haladásért, mert sok minden múlhat ezen. Mivel azonban eme jegy képviselõire nem jellemzõ az efféle törtetõ magatartás, ez igen megerõltetõ lehet, ám mégis szükséges. A mai nap folyamán ráadásul meglehetõsen hullámzó érzelmi állapottal számolhat, ami egy eddig járatlan és meglepõ útra terelheti. Ha ilyen helyzetbe kerülne, ne ijedjen meg ettõl, hiszen sajnos néha az ember hirtelen kényszerül egy-egy döntés meghozatalára, s ez által hamar olyan szituációba találhatja magát, ami teljesen váratlanul éri, de mindez, amellett, hogy természetes, még néha elkerülhetetlen is!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2021-06-20

Ikrek

Nem volt egyszerű ez a hét, de szerencsére vége és azt kezdhetsz a szabadidőddel, amit csak akarsz. Első körben jó lenne, ha kialudnád magad, hogy bármilyen program is kerüljön az utadba, arra legyen energiád. Az szerencsére biztos, hogy nagyon jól fog menni a kommunikáció mindenkivel. Vitának helye sem lesz, és ha mégis kiéleződne egy beszélgetés, a kedvességeddel és bölcs megjegyzéseiddel nem lesz lehetősége, hogy veszekedés robbanjon ki belőle. Talán új ötletekkel is előállsz a karriereddel kapcsolatban.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma álmok és víziók, mint tudattalan képek törhetnek a felszínre önben, s nehéz lehet értelmeznie, mi is történik. Ezek forrása ráadásul nem egyszer régi traumák, vagy rossz élmények lehetnek, melyeket, bár túlélt, mégsem sikerült sokáig teljesen feldolgoznia. Ne keseregjen, inkább ma nézzen szemben a démonjaival, esetleg fóbiáival és tegyen egy nagy lépést azok legyûrésében. Ha most bátran viselkedik, a nap végére igencsak megkönnyebbülhet. Szabaduljon hát meg a nyomasztó gondolatoktól és terhektõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: