Kos

Ne magadban futtasd le a hétvégi terveidet és nyugtázd azzal, hogy ez így is fog alakulni. Legalábbis akkor ne, ha mást is be szeretnél vonni a programokba. Oszd meg az elképzeléseidet a többiekkel is és együtt közösen hozzatok döntéseket. Így nem lesz kavarodás és elkerülhetitek az összetűzéseket. Ha a pároddal harc lenne köztetek, az is emiatt alakulna ki.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma ne igazán fogjon bele új dolgokba, kedves Kos, inkább maradjon azokon a területeken, amelyeken már otthonosan mozog, ugyanis ezeken várható most nagyobb fellendülés. Az estét mindenképpen töltse azokkal, akiket szeret. Csináljanak valami közös programot, beszélgessenek, egyenek, igyanak és érezzék nagyon jól magukat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Bármit kitervelsz erre a két napra, az nagy valószínűséggel össze is fog jönni, ám ehhez az kell, hogy leülj és összeszedd a gondolataidat, plusz némi kreativitást is csempéssz a dologba. Találj ki szabadtéri és fedél alatti programokat is, hogy be legyél biztosítva, így bárhogyan is alakuljon az időjárás, neked lesz elegendő ötlet a tarsolyodban. Kirándulás, tánc, főzés, mozi? Jöhet bármi!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Minél inkább törekedjen ma a biztonságra, kedves Bika, mert nagyobb lehet a rizikója most a kisebb baleseteknek. Ne vállalkozzon meredek, hajmeresztõ mutatványokra, maradjon csak azon mozgásformáknál, amelyekben biztos, s fõzéskor is rendkívül körültekintõen járjon el. Ha megússza estig a napot, ekkor már kevésbé érheti baj, de azért biztos, ami biztos...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagjegye szerint erre számíthatsz a pasitól szakítás után

Ikrek

Nem volt egyszerű ez a hét, de szerencsére vége és azt kezdhetsz a szabadidőddel, amit csak akarsz. Első körben jó lenne, ha kialudnád magad, hogy bármilyen program is kerüljön az utadba, arra legyen energiád. Az szerencsére biztos, hogy nagyon jól fog menni a kommunikáció mindenkivel. Vitának helye sem lesz, és ha mégis kiéleződne egy beszélgetés, a kedvességeddel és bölcs megjegyzéseiddel nem lesz lehetősége, hogy veszekedés robbanjon ki belőle. Talán új ötletekkel is előállsz a karriereddel kapcsolatban.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendõire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés idõpontban önre törõ figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: