Mérleg

Ennek a hétvégének a középpontjában a romantika fog állni és bár magad sem tudod, hogy miért erősödik fel a vonzerőd éppen most, a helyzet bizony így lesz. Sokan próbálnak a közeledbe kerülni és csak rajtad fog állni, hogy kinek mondasz igent és kinek nemet. Ha nem akarsz vakon beleszaladni semmibe, akkor se zárd el a szívedet, mert lehet, hogy egy olyan személy is bepróbálkozik nálad, akit már ismersz valahonnan. Bármi kisülhet a dologból.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma hajlamos lehet igencsak sokat rágódni bizonyos dolgokon, melyek nem biztos, hogy annyi figyelmet igényelnek, mint amennyit, maximalizmusától hajtva, nekik szentel. Higgye el, sokkalta kevesebb erõfeszítéssel is elérheti, amit szeretne, s még így is bõven túltehet másokon, ne pazarolja hát feleslegesen energiáit!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Bármilyen fontos döntést kell meghoznod az életedben, ebben a két napban légy határozott és tedd meg az első lépést a vágyaid felé. Legyen szó munkáról, párkapcsolat kezdeményezésről vagy befejezésről, gyermekvállalásról, cselekedned kell és ez első körben a megfelelő kommunikációval érhető el. Ülj le azzal a személlyel, aki szintén érintett az ügyben és játssz nyílt lapokkal. Óriási ereje van annak, ha az ember őszintén megnyílik az érzéseivel, vágyaival, céljaival kapcsolatban. Mondhatni már fél siker.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

A mai nap, már igen korán a kikapcsolódásról, a barátokról és a szórakozásról szólhat, aminek már éppen ideje is lehet, hiszen jellemzõ, hogy sokat és keményen hajt. Ne aprózza hát el a pihenést sem, kedves Skorpió, s, ha még szükséges is elõtte lefutnia néhány kört a kötelezõkkel, akkor is mielõbb huppanjon le kényelmesen, dõljön hátra, s fuss át fejben, mi-mindent szeretne csinálni, majd pontról-pontra, váltsa is valóra terveit!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2021-12-22

Nyilas

Ez a két nap igazán békés, kötöttségektől mentes és szeretetteljes két nap lesz. Olyan kiegyensúlyozottság fog jellemezni, amiből aligha tud kilendíteni bárki is. Alapból szeretnek az emberek a közeledben lenni pozitív személyiséged miatt, ám ez az állapot még inkább felerősödik a hétvégén. Szívesen jönnek hozzád tanácsért vagy csak lézengenek körülötted, hiszen tudatállapotod másokra is átragad. Remek kis hétvége lesz ez.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

A mai nap szóljon az izgalmakról, a kalandról, kedves Nyilas, legyen bármi is a programja! A tevékeny ember legnagyobb ellensége az unalom, mely fásultsághoz vezet, így, ha az ilyesminek akár csak a szele is megcsapná, azonnal tegyen is ellene, hogy megõrizze lendületességét és jókedvét! Az este folyamán, hívja el kiruccanni a barátait egy kicsit!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: