Bak

A hétvégére milyen programokat szerveztél magadnak? Talán le kell mondanod egy részükről, mert nem minden alakul úgy, ahogy azt eltervezted, ráadásul fáradt vagy, és nem biztos, hogy a nagy jövés-menés az, amire a szervezetednek valójában szüksége van. Azzal tennéd a legjobbat, ha időben magad mögött hagynád a különféle sérelmeidet, a feladatokat is átmenetileg mellékvágányra tolnád, és nem a sebeidet nyalogatnád. Hidd el, a múlton már úgysem lehet változtatni, de a jelen és a jövő könnyen formálható! Te egy kitartó Bak vagy, inkább mosolyogj, az jobban áll neked! Gyakorold egész hétvégén!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ez a hétvége nyugalmat és csendességet kínál számodra, de persze dönthetsz másként, ám hidd el, jót tenne neked a harmónia és az, ha végre meghallanád a saját gondolataidat. A visszahúzódás, a bekuckózás jól fog esni neked a karácsonyi és a szilveszteri felhajtás után. Nagyon kedveznek az égi hatások az alkotó, kreatív, művészi tevékenységeknek, ezért vedd elő bátran azokat az ötleteidet, amelyeket már régóta dugdosol, mert idő, energia, vagy épp kedv hiányában voltál. Jót tesz majd neked ez a fajta különleges kikapcsolódás.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Milyen ember voltál az előző életedben? A csillagjegyedből kiderül

Halak

Bal lábbal kelhetsz fel szombat reggel, és ez gondot okozhat. Legyél tudatosan visszafogott, figyelj oda arra, hogy közvetlen környezeteddel, szeretteiddel toleráns maradj akkor is, ha adnának okot a morcosságra, haragra. Magad sem tudod mi a baj? Valószínűleg csak annyi, hogy érzed, lassan vissza kell rázódnod a hétköznapokba az ünnepek után. A héten ezt elkerülhetted, ám már közeledik a pillanat, hogy bele kell lépned a taposómalomba. Igyekezz tevékenységeket keresni, amelyekről tudod, hogy nyugtató hatással vannak rád, így elég könnyen elkerülheted a vitákat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: