Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!

Kos

Szingli: Lelkileg voltál már jobban is, viszont rengeteg az energiád, amivel kezdhetnél valamit – és ez a kedvedre is jó hatással lenne. Egy kemény edzés pénteken, esetleg egy masszázzsal egybekötött úszás hétvégén szuper lenne.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Horoszkóp szerinti férj-rangsor! Megdöbbensz ki áll a lista elején és végén!

Párban: Úgy állsz a weekendhez, hogy csak jól sikerülhet, és valóban ígéretesnek tűnik. Tökéletes az összhang köztetek, amikor pár éve elképzelted, milyen kapcsolatra vágysz, pont ilyen volt, igaz?

Bika

Szingli: Sokat jár az agyad az egyik ex pasidon, akivel nem volt túl szép a szakításotok, de már nem olyan negatív érzéssel emlékszel rá, kezdenek a helyére kerülni a dolgok, ugye?

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Néha komolyan nem érted, mi közötök van egymáshoz, annyira különbözőek vagytok, de hidd el, ez csak még izgalmasabbá teszi a kapcsolatotokat. A kiszámíthatatlanság néha azért kell!

Ikrek

Szingli: Ha elég nyitott szemmel jársz, akkor rátalálsz  végre arra a romantikus srácra, akire vágysz. Valószínűleg már ismered egy ideje, csak nem eléggé. Na most itt az alkalom, hogy közeledjetek…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Itt lehet az ideje annak, kedves Ikrek, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2022-03-06

Párban: Annyira vonzó vagy, hogy a pasid elkezd aggódni, féltékenykedni, ami az elején cuki, de utána azért már kezd bosszantani. Mi lenne, ha a kihagynátok a bulizást és valami visszafogott programot választanátok?

Rák

Szingli: Rettenetesen irritál az a srác, aki régen nagyon tetszett. Nem is érted, anno miért voltál oda érte, de pont fel is nyitja a szemedet, hogy azóta mennyivel tapasztaltabb lettél pasifronton.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Néha elbizonytalanodsz, hogy mi jön be a pasidnak, de az lenne a legegyszerűbb, ha megkérdeznéd és nem találgatnál. Ez kicsit felgyorsítaná a dolgokat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: