Oroszlán

Szingli: Még mindig nem érted, miért nem jön össze semmi komoly mostanában, de ne aggódj, ez csak átmeneti. Inkább nézd úgy, hogy legalább idejében megszabadulsz a nem hozzád illő pasiktól!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Akármi is történjék, szentelje ezt a napot a legégetõbb feladatainak, s ne hagyja, hogy bárki is megzavarja, vagy elcsábítsa ettõl, kedves Oroszlán. Legyen következetes és kitartó, lásson messzebb, mint mások, s valósítsa meg a lehetetlent, hiszen ön valósággal erre, vagyis az igazán nagy tettekre született. Kaparja ki a gesztenyét!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Sokat veszekedtetek mostanában? Akkor ez most a békülés hétvégéje lesz, mert rengeteg időtök adódik megbeszélni a dolgokat. Az ünnepek miatt pedig mindketten engedékenyebb hangulatban vagytok.

Hétfői Horoszkóp 2022-10-03

Szűz

Szingli: Nem tudod, mi történhetett, de megtetszik egy fiú, akit már tényleg ezer éve ismersz, és akivel egyre többet találkozgattok – persze teljesen véletenül… Izgi!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap az önmegvalósításé lehet, kedves Szûz, amikor is, minden bizonnyal, elegendõ ideje lesz majd arra, hogy érdemben kiélhesse kreativitását. Ennek köszönhetõen, nem csak, hogy sikeresebb lehet a szokásosnál, de valószínûleg, több mindennel is végezhet, amiben nagy segítségére lesznek kiváló ötletei!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Adsz a barátod véleményére, és most is nagy szükséged lesz arra, hogy kiöntsd a szíved. Nem tudsz egyedül megoldani egy helyzetet és szeretnéd, ha a támaszod lenne, szerencsére érzi a bajt és segíteni fog.

Mérleg

Szingli: Mire megszoknád a szingliséget, már feltűnik egy fiú, aki nagyon-nagyon érdekel. Azért ne kapkodd el a dolgot, várd meg, hogy ő tegye meg az első lépéseket.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Amennyiben a mai napon, nem boldogulna valamivel, úgy alkalmasint, érdemes lenne bevonnia egy hozzáértõ szakembert, aki sokat segíthet a Gordiuszi csomó kioldásában. Amennyiben valóban a hasznára válik segítsége, úgy semmiképpen se feledje el jutalmazni érdeme szerint, hisz a jó szakember ritka, így érdemes megbecsülni!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Szervezz igazi lustálkodó hétvégét, mert mindkettőtökre ráfér egy alapos pihenés az ünnepek előtt. Filmezzetek, rendeljetek kaját, aludjatok sokáig. Szuper hatással lesz rátok, és a kapcsolatotokra!

Pénteki Horoszkóp - Ne becsülje le magát. Sokkal többre hivatott, mint azt gondolná.

Skorpió

Szingli: Feljönnek benned régi emlékek, az expasidra is rengeteget gondolsz, az ünnepi hangulat miatt pedig sokkal érzelmesebb vagy és rózsaszínben lász mindent. Pedig nem véletlen, hogy szakítottatok, gondolj erre!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, kiemelten figyeljen oda minden kiejtett szavára, kedves Skorpió, mert azok ma rendkívüli súllyal bírhatnak mások számára, sõt, egyesek életével kapcsolatban, valósággal sorsdöntõek lehetnek! Ne feledje, az, hogy sokan hallgatnak a szavára, nem csak kitüntetett szerep, de nagy felelõsség is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Kivételesen minden stimmel köztetek, mégsem érzed teljesnek a szerelmeteket. Lehet, hogy valamit mégis a szőnyeg alá söpörtök?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: