Nyilas

Szingli: Nem tudsz lezárni egy viszonyt, de nem azért, mert téged hagytak el, pont ellenkezőleg, nem vagy biztos benne, valóban jó döntés volt neked kilépni. A napokban kiderül!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap kiváló lehet az informálódásra, tudásának gyarapítására, vagy éppen, bizonyos dolgok elsajátítására, így érdemes ez irányba orientálódnia, kedves Nyilas, különösen, hogy a ma elsajátítottak hamarosan akár jelentõs szerephez is juthatnak szakmai elõmenetelében, életében! Kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Extra kíváncsi vagy, és olyan régi apró dolgokról is faggatod a barátodat, aminek most már nincs is jelentősége, sőt igazán közöd sincs hozzá. Ha azt látod, nem akar ezekről beszélni, ne erőltesd, mert csúnya vita lesz a vége!

Bak

Szingli: Most valahogy nem tudsz tervezni, hagyod, hogy minden menjen a maga útján. Jól is teszed, mert ettől a lazaságtól sokkal jobban érzed majd magadat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Egyszerűen nem tudsz kedves és megértő lenni a pasiddal, amikor veled feszült otthon a munkája vagy más miatt. Pedig hidd el, sokat javítanál a helyzeten, ha legalább te nem piszkálnád.

Vízöntő

Szingli: Tetszik egy fiú, de valahogy azt érzed, ugyanaz lenne vele a baj, mint az eddigiekkel, azaz megint ugyanazt a típust fogtad ki? Akkor sajnos el kell felejtened

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap, kissé nehezen tudhat objektív maradni, kedves Vízöntõ, különösen, ha egy olyan szituációba keveredik, melyben érzelmileg maga is érintett. Ha néha le is tér ez által a helyes útról, arra azért mindenképpen törekedjen, hogy semmiképpen se essen túlzásokba.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Ha a barátod családjából valakivel nem jössz ki, talán végre lenyugszik, és rendezni tudjátok a dolgot. A pasid nagyon-nagyon megkönnyebbülne, ha kibékülnétek.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-05-30

Halak

Szingli: Érzelmi hullámvasúton vagy, nem tudod, mi jó neked. Jól érzed magad egyedül, jobb, mint egy rossz kapcsolatban? Igen, határozattan! Nehogy elbizonytalanodj.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Lehet, hogy egy próbatételhez közeledtek, de nem kell félned, mert szuperül megoldjátok. Sőt, talán még erősebb lesz tőle a kapcsolatotok.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: