Kos

Szingli: Ajjajj, lehet, hogy belesodródtál egy szerelmi háromszögbe? Bizonyosodj meg róla, hogy a fiú tuti egyedülálló-e, nem tenne jót a lelkednek most még egy csalódás.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon, komoly feladatok várhatnak önre, melyek elvégzése nem lesz egyszerû, viszont annál fontosabb szakmai elõrelépéséhez. Ha szükséges, kérjen segítséget! Inkább egy közösen elért siker, mint egy magányosan megélt kudarc. Legyen bölcs, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A kíváncsiság jó egy kapcsolatban, de nem akkor, amikor féltékenységből kezdesz el nyomozni utána. Hagyd abba, te is kiborulsz és a pasidat is felbosszantod, ha kutakodsz utána.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-03-11

Bika

Szingli: Vannak olyan ki nem mondott érzések a legutóbbi szakításoddal kapcsolatban, amik folyamatosan feszítenek belülről? Akkor vegyél egy nagy levegőt és mondd el az exednek, vagy írd meg neki levélben. Jobban leszel tőle.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon választás elé kerülhet, kedves Bika, ám úgy érezheti, még nem áll teljesen készen arra, hogy olyan döntést hozzon az ügyben, amiért késõbb is bátran meri vállalni a felelõsséget. Próbáljon meg kieszközölni még egy kis haladékot, ha szükséges!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Kiderülhet, hogy mást vár el a szerelmed, mint amire te eddig gondoltál. Konkrétan sosem beszéltetek egy témáról, amihez eddig te csak a saját következtetéseidet vontad le, szóval ideje lenne megbeszélni nyíltan a dolgokat.

Ikrek

Szingli: Kezded magadat hibáztatni azért, mert szingli vagy, ez nagyon rossz út és nem is igaz, hogy miattad maradtál egyedül egy időre. Ez egy átmeneti állapot, amit ki kellene élvezned, nem pedig raboskodni benne.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Rendkívül jó kozmikus energiák járhatják át ma az életét, melyeknek köszönhetõen, mondhatni, minden arannyá válik majd, amihez csak hozzáér! Mindebbõl fakadóan, a mai nap kifejezetten kedvez a pénzügyi döntéseknek, vagy éppen, a szakmai elõmenetelnek, sõt, talán mind a kettõben komoly elõrelépést tehet, ha elég szemfüles.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Sokszor úgy kell gondoskodnod a pasidról, mintha az anyja lennél? Nem vagy egyedül ezzel a problémával, de nem szabad elsiklani felette, mert akkor mindig így marad.

Szombati Horoszkóp - Ne próbáljon meg elmenekülni a gondok elől.

Rák

Szingli:  Egy nagyon érdekes idegennel ismerkedhetsz meg. Hát sokkal izgalmasabb lesz, mint az utóbbi hónapokban bármi, úgyhogy csípd ki magad és hajrá!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma elõtérbe kerülhet életében a józanság, az ésszerûség és a kemény munka, melyeknek köszönhetõen, most akár igen nagy áttöréseket, sikereket érhet el, kedves Rák, így joggal érzi majd, hogy az öné ez a nap! Használja ki a jó energiákat és élvezze, hogy gördül a szekér!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A pasidat sokszor bátorítani kell, de úgy érzed, te ugyanezt a támogatást nem mindig kapod meg tőle, talán ezen a hétvégén is átbillen a mérleg, ne hagyd annyiban!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: