Kos

Szingli:  Beindul a fantáziád és elkezdesz olyan srácokkal is flörtölni, akikkel pár hete még nem tetted volna. Izgalmas hétvégéd lesz, mert nagyon különböző pasikkal beszélgetsz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kedves Kos, ma lehetõsége nyílhat akár üzleti, akár szerelmi téren egy gyümölcsözõ kapcsolat kialakítására. Minden jel arra mutat, hogy újdonsült ismerõse bizony hosszú távon is jó befektetés lehet és megbízható társ, akivel végre együttes erõvel haladhatnak egy közös cél felé.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Feledékeny vagy és a ez a szétszórtság némi galibát okozhat közted és a szerelmed között. De hát nem könnyű mindent észben tartani, amikor ennyi az elintéznivaló!

Bika

Szingli: Felforrósodik a levegő közted és egy régebbi, de távoli ismerősöd között. Talán eddig is megvolt a szimpátia, de most lettetek egyszerre szabadok. De mindegy is, jó ismerkedést!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Szenvedélyes és őszinte vagy, és a pasid erre a kombinációra már régen vár. Mindig csak az egyik volt meg mostanában, és ettől nem volt teljesen kiegyensúlyozott a kapcsolatotok.

Ikrek

Szingli: Végre leülepszik benned az előző kapcsolatod és szakításod, fontos dolgokat szűrhetsz le belőle, de az, hogy le tudtad zárni, még nem jelenti azt, hogy most rögtön bele kellene ugranod egy friss kapcsolatba.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Amit tegnap még akartál hétvégére, ma már egyáltalán nem, és ehhez nem igazán tud alkalmazkodni a barátod. Semmi baj nincs azzal, ha neked már máshoz van kedved, de a pasidat akkor sem rángathatod.

Ez a 6 csillagjegy bírja legnehezebben az egyedüllétet – te köztük vagy?

Rák

Szingli: Néha rosszul viseled a szerelmes párok látványát, de már nem vagy dühös, nem ez tölti ki a napodat, hogy bosszankodsz, mit rontottatok el. Ez szuper, te is érzed a különbséget, ugye?

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napot érdemes önmaga fejlesztésére, képességei kibontakoztatására, vagy éppen, kreativitása megélésére fordítania, amennyire csak teheti, kedves Rák, annál is inkább, mert hosszútávon is hasznát veheti majd annak, ha most így cselekszik!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Kapkodsz, csapongsz, fogalmad sincsen mit szeretnél, csak azt érzed, hogy valami nem stimmel, és most azonnal pontot akarsz tenni a végére. Azért hagyj magadnak egy kis időt átgondolni!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: