Oroszlán

Szingli: Érzékeny vagy és minden kritikát a szívedre veszel, azt is, amivel nem akarnak megbántani. Igen, néha tapintatlanok az ismerősök a magánéleti kérdéseikkel, de ne idegeskedj emiatt!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Akármi is történjék, szentelje ezt a napot a legégetõbb feladatainak, s ne hagyja, hogy bárki is megzavarja, vagy elcsábítsa ettõl, kedves Oroszlán. Legyen következetes és kitartó, lásson messzebb, mint mások, s valósítsa meg a lehetetlent, hiszen ön valósággal erre, vagyis az igazán nagy tettekre született. Kaparja ki a gesztenyét!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Miért lázadsz minden ellen, amit a barátod kitalál, eltervez? Tényleg nem tetszik, vagy valami más bajod van, és így jön ki belőled? Nem ártana magadban is letisztázni!

Szűz

Szingli: Egy rövid, de nagyon intenzív viszonyod lehet, és csak rajtad múlik, hogyan éled meg. Már nagyon szükséged van valamire, vagy valakire, ami kizökkent az egyhangúságból.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap az önmegvalósításé lehet, kedves Szûz, amikor is, minden bizonnyal, elegendõ ideje lesz majd arra, hogy érdemben kiélhesse kreativitását. Ennek köszönhetõen, nem csak, hogy sikeresebb lehet a szokásosnál, de valószínûleg, több mindennel is végezhet, amiben nagy segítségére lesznek kiváló ötletei!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban:  Olyan apró figyelmességekkel kényeztet a barátod, minthogy ágyba hozza a reggelit, a kedvenc éttermedől rendel kaját, habfürdőt enged estére. Már teljesen elszoktál ettől, pedig milyen jó, igaz?

Mérleg

Szingli: Mostanában egyre többen pletykálnak a szerelmi életedről, ami nagyon zavar. Próbálj meg kevésbé részletesen beszámolni a barátaidnak a randijaidól, és ha lehet, hanyagold az Insta és Facebook posztokat is ilyenkor!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Amennyiben a mai napon, nem boldogulna valamivel, úgy alkalmasint, érdemes lenne bevonnia egy hozzáértõ szakembert, aki sokat segíthet a Gordiuszi csomó kioldásában. Amennyiben valóban a hasznára válik segítsége, úgy semmiképpen se feledje el jutalmazni érdeme szerint, hisz a jó szakember ritka, így érdemes megbecsülni!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Hiába vagytok együtt már jó ideje, még mindig gátlásos és szégyenlős vagy előtte. Ne rágódj ezen, mert annál rosszabb lesz, adj magadnak időt, előbb-utóbb fel fogsz oldódni!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-11-30

Skorpió

Szingli: Minél régebb óta vagy szingli, annál nagyobbak az elvárásaid a pasikkal, lassan már-már tényleg csak Mr. Tökéletesnek vagy hajlandó igent mondani, de így esélyt sem adsz magadnak az ismerkedésre…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Úgy érzed, mindenki bele akar szólni a kapcsolatotokba, a barátaidnak és a rokonaidnak is folyamatosanvan egy-egy hasznos tanácsa, megjegyzése. Ha nincs szükséged segítségre, nyugodtan mond meg nekik, hogy egyedül is meg tudjátok oldani a problémáitokat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: